Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Wat maken we mee


2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

31-12-2020
Dag lieve mensen,

Mijn naam is Sara. Enkele weken geleden kwam ik in deze opvang terecht. Ik was ten dode opgeschreven. Oud, verzwakt, sterk vermagerd, uitgedroogd, stond waggelend op mijn pootjes.
Hoogbejaard, omdat ik toch al een jaar of 20 ben.
Het gaat nu een stuk beter met mij. Warmte, liefde en zorg hebben mij gered. Voor hoe lang? Dat weet niemand, maar ik voel me goed en sterker. Ik neem elke dag zoals ze is.
Doen jullie voorzichtig vanavond? Blijf in je eigen bubbel en maak er iets gezelligs van. Waarschijnlijk slaap ik door het 'Gelukkig Nieuwjaar' heen, en dat is ook prima. Ik weet dat het volgend jaar een jaar van hoop is, en dat is voldoende.
Ik mag knuffelen met mijn mensen, maar ik gun jullie de allergrootste knuffel met elkaar. En het komt goed. Sowieso! ❤ ❤ 

29-12-2020
5 bange kittens

Vorige week kregen we een melding uit Oudsbergen. Best wel beetje schijnend wel.
Een familielid van de meldster was een tijdje geleden gestorven en zijn huis was onbewoond. Laten we zeggen: onbewoond door mensen, want er waren wel degelijk bewoners aanwezig, maar dan op 4 pootjes. Maar liefst 5 kittens!
Via een open raampje konden de kittens in en uit het huis van hun overleden baasje. Gelukkig kregen ze dagelijks eten van een familielid, maar de situatie was nou niet echt rooskleurig natuurlijk. Het huis zou waarschijnlijk verkocht worden en of de nieuwe bewoners gecharmeerd zouden zijn van 5 viervoetertjes... dat is onbekend. Dan maar alvast plan de campagne!
We besloten alle kittens weg te vangen en onder te brengen bij onze opvanggezinnen. Vijf hele bange katjes rond de 4 maanden oud.
We hebben hartstikke goede veldwerkers, dus binnen een paar dagen hadden we natuurlijk de hele familie gevangen, YES!
Welkom bangerikjes, komt goed hoor, echt wel. Op de foto Sascha!


28-12-2020
Wat een smak heeft Bob gemaakt, zeg!

Bob, een jonge vrolijke kater, heeft nu al zo ontzettend veel meegemaakt... en nog is het een riskante bedoeling.
We kregen telefoon van de politie uit Heusden Zolder. Er was een gewond dier bij hen achtergelaten en de vraag was of we hem konden overnemen. Ja hoor.
We haalden het lieve diertje snel op en zagen aan de stand van zijn voor en achterpootje meteen al dat het foute boel was. Hup naar onze dierenarts!
Hmmm... er werden foto's gemaakt en hij bleek verschillende botbreuken te hebben. Zijn voorpootje was mis en zijn achterpoot had een zeer ernstige gecompliceerde breuk.
Zijn voorpootje is verlamd, deze zal op later tijdstip geamputeerd moeten worden.
Zijn achterpoot is geopereerd, maar alles is zeer delicaat. Er zit een pin in en hij moet nu zeer strenge kooirust krijgen. De kans is reëel dat het alsnog misgaat met zijn achterpoot en stel dat ook deze geamputeerd moet worden... We willen er even niet aan denken.
Bob is zo ontzettend lief, zo aanhankelijk en vrolijk. Niet te geloven, ondanks al het ongemak.
Als we zijn bench openen, dan verheugt hij zich zo op ons contact! Dan staat hij op, wil lopen, kiept een beetje om en gaat op zijn rug draaien.
We moeten een beetje aftasten hoe we hem aandacht kunnen geven, zonder dat hij teveel gaat 'stuiteren'. Onze lieve jongen.
Op hoop van zegen, dat gaan nog een paar onzekere weekjes worden. Bob zorgt in elk geval voor de vrolijke noot, dat doet goed ❤


28-12-2020
Fijne feestdagen

Allereerst willen wij iedereen uit de GROND van ons hart bedanken voor zoveel hartverwarmende liefdevolle donaties voor onze opvangertjes. Het is allemaal even lief en prachtig en we hebben voor allemaal een uitgebreid pakket kunnen samenstellen ❤
De pakketjes worden momenteel verdeeld. Onze opvangertjes verblijven in opvanggezinnen die allemaal verspreid wonen (plus Villa Vagebond), waardoor we logistiek soms wat moeten puzzelen en het wat langer duurt 🙂
Oh, en soms willen ze niet op de foto, dus excuses daarvoor. We hebben best een grote groep bange schuwe katjes, dus daar zal enkel een pakket van zichtbaar zijn 😉
We hebben ook dubbele foto's, omdat we niet kunnen kiezen welke we willen tonen 😉
Het fotoalbum wordt aangevuld indien we nieuwe foto's hebben!
Dit is allemaal gerealiseerd dankzij jou, kijk maar eens mee!
Zalig Kerstfeest alvast lieve mensen, onze opvangertjes gaan genieten!


23-12-2020
Kimmie vermist

Ons ex opvangertje Kimmie is al een tijdje vermist. Helaas weten we dit pas nu.
Kimmie en Fiona zijn twee zusjes. Ze hebben samen al veel meegemaakt. Eind september vonden ze samen een gouden mandje,
Een paar dagen geleden kregen we een telefoontje. Er was een katje gevonden in een schuur en ze was op onze naam gechipt. Dit bleek Fiona te zijn...
Na verdere rondvraag bleken de zusjes door bijzondere prive omstandigheden zoek te zijn geraakt.
Dus wij zetten nu alles op alles om Kimmie terug te vinden. We maken ons ernstige zorgen en we willen haar in veiligheid brengen en herenigen met haar zus.
Kimmie is een angstig katje, ze kent de buitenomgeving niet en we hebben geen idee of ze aan de wandel is gegaan.
Misschien zit ze nog in Neeroeteren, misschien is verder gaan lopen, compleet van het padje.
Kimmie is 1 1/2 jaar oud, gechipt en gesteriliseerd.
Willen jullie ons alsjeblieft helpen met deze zoektocht? Delen, zoveel mogelijk.. we willen er zelfs een beloning voor geven.
Alles om Kimmie terug te vinden.
Vermist geraakt: Akkerstraat, Neeroeteren.
Onze contactgegevens:
0475-749666 of 0495-285127
Heel heel erg bedankt ❤


22-12-2020
Help je mee?

Tegenwoordig doen mensen vooral online shopping.
Bestel jij al via de zooplus? Dan kun jij ons helpen!
Zwerfkat in Nood ontvangt 2% van hetgeen dat jij op deze site uitgeeft!
Je kunt dit doen via de banner op de Zwerfkat in Nood website! Het is voor jou enkel 1 muisklik extra, maar voor ons een groot verschil. ...
Wat moet je doen?
Als je iets op zooplus.nl wil bestellen, surf je naar: www.zwerfkat.com.
Op de hoofdpagina vind je bovenaan een zooplusbanner.
Klik erop, en doe je boodschapjes zoals je altijd gewend bent.
That's it.
Geldt ook voor de Belgen onder ons:-)
Heel heel hartelijk dank namens onze spinnertjes, want wij voelen het verschil!


19-12-2020
Drama in Bocholt

Een paar dagen geleden, kregen we een zeer verontrustend telefoontje.
Een dame voert een groep zwervers en twee van de zwervertjes raakten tegelijkertijd ziek. Ze wilden niet meer eten, waren veel te kalm en 1 van de twee braakte groene korrels uit.
Het ging helemaal mis met beiden. Wij waren bang voor eventuele vergiftiging, dus we besloten onmiddellijk in te grijpen.
We haalden hen op en reden regelrecht naar onze dierenarts. Weet je, als 1 katje ziek wordt oke, maar twee tegelijkertijd? Dat is vreemd.
De twee katjes gingen meteen aan het infuus, het ging helemaal niet goed met hen, met beiden niet.
Vermoeden: vergiftiging.
Braken ging niet meer, daarvoor waren er al teveel uren verstreken. Het was nu bang afwachten.
Wonder boven wonder herpakte Rik (foto) zich. Hoe voelde zich elke dag beter en zelfs zo goed... dat hij ontslagen werd bij de dierenarts en met ons mee mocht 😉
Zijn andere vriend daarentegen, daar ging het helemaal niet goed mee. Zijn nieren waren zwaar aangetast. Waarschijnlijk was hij al langer een nierpatiënt, maar de vergiftiging heeft nog eens een extra genadeslag gegeven. Vandaag moesten we hem laten gaan, het was veel te erg. Het spijt ons jongen...


16-12-2020
Help ons met uw steun

Serieus Request voor Dieren van dierenhulp.nl is al even bezig. Elk jaar mogen dierenorganisaties zich inschrijven om kans te maken op 3500 euro voor een project. Met een vette knipoog naar het soortgelijke goede doel voor mensen.
Wij hebben ons uiteraard aangemeld. De quarantaineruimte van onze Villa moet hoognodig aangepakt worden met nieuwe kooien, die volledig aan de wetgeving voldoen. Zo kunnen we de katjes in hun eerste periode bij ons, hygiënisch en met de nodige ruimte opvangen. We moeten deze laten maken door een gespecialiseerd bedrijf, dus dit prachtige geldbedrag zou ons heel erg goed van pas komen.
Namens ons dus een Serieus Request voor uw stem 😉
Via onderstaande link kom je in het menu om te stemmen. Stem op Stichting Zwerfkat in Nood II (onze Nederlandse stichting voor financiële ondersteuning van Villa Vagebond, Buddykat en Vzw Zwerfkat in Nood)
Per mailadres mag je 1x stemmen. Vergeet niet je stem te bevestigingen via de email die je ontvangt. Pas dan is jouw stem officieel.
https://dierenhulp.nl/SerieusRequestvoorDieren/...
Alvast heel veel dank namens ons en onze toekomstige vagebondjes.
U maakt voor hen het verschil ❤


16-12-2020
Broodmager en zo oud

Sara is een bijzonder omaatje. Met haar tere versleten lijfje belandde ze op straat. Hoe ze daar kwam? Geen idee.
Ze zat voor de deur van mensen die zelf al veel katten hadden. Was ze verdwaald of gewoon... voor de deur gezet? Het was algemeen bekend dat deze mensen voor katjes zorgden, dus tja, wie zal het zeggen.
Sara was vel over been, extreem mager. Ze rook ontzettend vies uit haar bekje en voelde zich helemaal niet goed.
De mensen besloten het oude dametje naar de dierenarts te brengen. Maar ja, wat nu?
De dierenarts had geen connecties met dierenorganisaties en de melders zelf hadden al veel eigen katten.
Euthanasie of...
De assistente kent onze organisatie goed en al gauw kwam er een dringend telefoontje bij ons binnen. "Mag ze alsjeblieft een kans bij jullie maken?"
Jazeker, kom maar omaatje, we gaan je helpen.
Gelukkig kon oma Sara meteen bij onze dierenarts terecht en werd er bloed genomen.
Haar knokige lijfje verraadde niet alleen haar leeftijd, maar ook onder welke omstandigheden ze op straat heeft moeten leven. Ze had honger, heeeele grote honger.
Ze schrokte het eten in een mum van tijd naar binnen, luid spinnend en genietend. Ondertussen deelde ze kopjes en kusjes uit, ze is zo aanhankelijk en dankbaar.
Haar bekje is één grote ravage, de tanden zwart, verdrinkend in een berg ontstekingen. Daar kwam die geur vandaan...
Haar nieren zijn wonderbaarlijk goed, haar schildklier wat minder. Dit kan tijdelijk zijn, gezien haar algehele toestand.
Ze krijgt morgen haar bekoperatie, het moet. Daar ligt een hele grote oorzaak van het probleem.
Sara is helemaal blij. Blij vanwege de warmte, de liefde en het lekkere eten. Geen overlevingsmodus meer, nu kun je rustig bijkomen lieverd. Eindelijk is er zorg voor jou, eindelijk wordt er ingegrepen omaatje van ons.


12-12-2020
Zappa

Deze knappe kop is door het oog van de naald gekropen, zonder dat hij het besefte. En dat is maar goed ook.
We kregen telefoon van een dierenartsenpraktijk.
Afgelopen weekend werd er een katje binnengebracht met een gekwetste poot. De melders kenden de kat. Hij liep al geruime tijd op straat, gekend in de buurt. Hij kreeg ergens elke dag een bakkie eten en dat was het.
Het pootje viel eigenlijk wel mee, daar was niet zoveel mee aan de hand. Maar er was iets anders, waardoor zijn leven in 1 klap beëindigd zou gaan worden.
Zappa was aids positief getest via de sneltest in de praktijk.
De baas van de praktijk wilde hem enkel om die reden al euthanaseren. Zappa, een prachtige lieve aanhankelijke kater, in goede conditie zonder ziekteverschijnselen.
Gelukkig werd zijn leven gered door zijn collega dierenartsen. Ze hielden de euthanasie tegen en vroegen om een beetje tijd, zodat zij op zoek konden gaan naar een oplossing...
En toen werden wij gebeld.
Gelukkig hadden we een warm plekje in Buddy Kat ( onze aidskattenopvang) vrijgemaakt voor deze schitterende kater!
De western blot test is op onze kosten aangevraagd, dus we gaan dat voorzichtig nog even afwachten.
Daar is onze Zappa dan, een zalige klets meneer. Hij heeft altijd een hele hoop te vertellen en hij volgt ons op de voet. Hij ligt nu al graag op schootje, begeleid door zijn luid spinconcert.
Genieten hè jongen ❤


12-12-2020
Wauwwww wat een zalig kinderboek!

Met enige trots mogen wij jullie dit prachtige boek tonen! Trots, omdat wij zijn uitgekozen door de illustrator en uitgever als goede doel. Bij elk verkocht boek, krijgen wij een deeltje van de opbrengst ❤
We hebben dit hardcover boek zelf ontvangen en het voelt zo lekker in de hand.
De illustraties zijn PRACHTIG en het is ook nog eens een heel spannend boek voor kinderen. Een zoekboek vol katten met opdrachten. Hartstikke origineel als kado, of gewoon voor je eigen kindje/ kinderen.
Alles draait om Pablo, ooit een zwerfkatje geweest en geadopteerd door Julie. Dit bracht Julie op het idee om een zalig zoekboek te maken over deze stoere kat!
Check!
https://www.pelckmansuitgevers.be/het-jaar-van-pablo.html...


09-12-2020
Kerstpakketten voor onze opvangers! Doe jij weer mee?

Daar zijn we weer met onze jaarlijkse traditie!
We willen onze opvangers die met Kerst nog geen thuis hebben gevonden, ook fijne feestdagen bezorgen en gewoon iets extra's geven. We gunnen het hen, want zij horen erbij!
Help je ons mee en leg je straks een cadeautje onder de kerstboom voor één van onze opvangers? Momenteel hebben we 117 katten in de opvang! Ook onze Buddy's en Villa Vagebond katjes krijgen natuurlijk een leuk pakketje.
Er is keuze uit twee verschillende pakketten: medium en large.
De pakketten hebben een waarde van € 7,50 en € 15.
Laat ons weten welk pakket je wil schenken en aan wie?
Mailen naar: steun@zwerfkat.com .
Je ziet al onze opvangers staan op: http://www.zwerfkat.com/baasjegezocht.php
Wel even scrollen op de pagina, want de katjes zijn ingedeeld in te plaatsen, nog niet te plaatsen en/of gereserveerd.
Je kunt het bedrag overmaken naar Zwerfkat in Nood met vermelding van de naam van de opvanger:
Belgie: BE11 0013 8231 3048
Nederland: NL29INGB0009480375
Geef voor de zekerheid een tweede diertje op, voor het geval hij/zij al een gouden mandje heeft gevonden! Kun je zelf niet kiezen, dan nemen wij degene die nog niets kreeg. We zullen uiteraard geen enkel katje overslaan.
Wij zorgen ervoor dat jouw gekozen opvangertje een extra cadeautje krijgt tijdens de Kerst! We maken een speciaal album op ons Facebook, met de opvangers en hun pakket!
Samen maken we er een onvergetelijk kerstfeest van! Doe je mee? Namens alle opvangers alvast bedankt!


09-12-2020
onverwachtse opvanger

Dingdong. De deurbel van ons kattenasiel galmde door de gang. Hadden we een afspraak gemist? Nee, toch niet.
Daar was een koppel met Twan, een zeer triest katje uit Opitter.
Twan was enkele maanden geleden aangereden, hij was gewond aan zijn kaak en poten. Hij kon niet meer lopen. Gelukkig was hij in een buurt terecht gekomen waar 1 persoon zich zijn lot aantrok. Niemand anders, maar daar was zijn reddende engel. Echter, ze had geen vervoer en belde de dierenarts voor hulp. Maar die dierenarts wilde helemaal niet komen, shocking alweer eens. Dan zakt je toch de moed in de schoenen... Hoe erg moet het worden voor een gewond dier? Het advies van de dierenarts? Geef maar pijnstiller en probeer het dier maar te laten lopen. WHY.
In de periode dat het zwerfkatje gewoonweg niet meer kon lopen, bracht de dame hem elke dag een bakje eten. Ontroerend, maar eigenlijk zo schrijnend.
In de loop der tijd genazen de wonden vanzelf, maar de breuk? Dat is wat anders. Ook bleef hij veel pijn houden tijdens het kauwen.
Toen hij na een x aantal tijd weer wat kon lopen, verdween hij...
Gelukkig dook hij zo snel hij verdween, ook weer op. Maar zijn pootjes staan nu krom. De boel is helemaal verkeerd aan elkaar gegroeid en DAT nemen wij de desbetreffende dierenarts zeer kwalijk.
Maar nu was Twan aan onze voordeur. Kennissen van de dame hoorden zijn verhaal en hebben hem opgepakt en zijn meteen gaan rjjden.
Hoe konden we hem weigeren, dat ging toch niet...En kijk dat vachtje nou eens. Kom maar.
Na het weekend zal hij eens fatsoenlijk worden bekeken door onze dierenarts en we maken er het beste van, zoals altijd ❤


05-12-2020
Maxi Zoo Lommel

Maxi Zoo Lommel heeft ONS uitgekozen als goede doel!
Van 1 t/m 24 december kunnen klanten in de winkel een kadootje voor onze dieren kopen.
De wensen van onze opvangkatjes hangen in de boom 🙂
Denk in de kerstperiode ook aan de asieldieren en vervul één van hun wensen.
Onze vrijwilligers zullen ook geregeld te vinden zijn in de winkel.
Spring eens binnen bij de Maxi Zoo in Lommel ❤ 

05-12-2020
Update Willem

Onze jongen uit Aalst is geopereerd.
Willem kwam bij eergisteren ons binnen nav de post over Tristan.
Even een opfrisser:
"In Aalst loopt er al jaren een zwerfkat rond. In het begin heel schuw, maar mettertijd kreeg hij steeds meer vertrouwen in ons mensen. Elke dag kreeg hij zijn bakje eten en alles leek oke. Maar helaas.... zijn oor begon weg te rotten, zo erg zelfs, dat de Aalsterse dierenarts aangaf: "Dit is oorkanker, dit kan ik niet meer verhelpen. Laat hem maar lopen en geef maar een pijnstiller door het eten."
We haalden hem zelf op en hij kreeg meteen de nodige hulp bij onze dierenarts, eindelijk...
Zijn oor hebben we laten amputeren en er is een beetje weefsel opgestuurd naar het labo voor verder onderzoek.
Hij was nog niet gecastreerd, dus hoppa, doen we dat ook nog effe.
Echter, dit was nog niet alles, helaas.
Hij is aids-positief getest met de snaptest, dus dat gaan we nu ook dubbel laten checken. Zijn bekje is helemaal niet goed, heel veel rotte en slechte tanden, dus ook daar moet hij binnenkort aan worden geopereerd.
Maar ventje toch, zoveel problemen... Je hebt zo lang moeten rondlopen met pijn, wat ben jij dapper geweest zeg.
Gelukkig boeit het ons niet dat je aids-positief bent, geen gevaar voor jou Willem. Je bent veilig. We willen alleen maar dat jij je goed voelt en dat jij alles krijgt wat je hartje begeert en hopelijk geen kanker aan het oortje.
Hopelijk mogen we jouw snoetje binnenkort ook eens voorzichtig poetsen, onze handen jeuken 😉
Hey Willem, samen gaan we dit weggetje afleggen, deal?


05-12-2020
Minousch

Ze werd al 10 jaar gevoerd. Tien jaar door dezelfde persoon. Heel lang geleden had ze een baasje, maar die kregen ineens een hond en ja, de rest kun je invullen.
Maar goed, gelukkig had ze haar rots in de branding, haar vertrouwenspersoon, de enige die haar een aai mocht geven, de enige die om haar gaf. De buurman ontfermde zich over haar.
Maar na 10 jaar kwam ook daar een einde aan...
Haar persoon kreeg een vriendin en die was allergisch voor katten. Toen kon Minousch wederom haar koffertje pakken, maar nu definitief weg uit de straat. Weg van haar vertrouwde plek.
En daar is ze dan, nu bij ons. Het meisje met het droevige verhaal. Tis allemaal niet fijn, het is verdrietig.
Ook Minousch heeft veel tijd nodig om te wennen aan dit nieuwe leven, samen met tientallen andere lieve zieltjes.
We hebben behoorlijk wat liefde uit te delen nu, maar dat komt allemaal goed. Altijd.
Ook voor jou Minousch, ook voor jou gaat de zon weer schijnen, beloofd ❤


05-12-2020
de familie van Tristan

Wat hebben wij toch een geweldige veldwerkers! Echte die hards.
Er zijn al twaalf katten gevangen!! Elke dag uren in de weer, even een ritje richting Leuven maken, amai.
Maar ehmmm, twaalf katten zou je zeggen: Zo klaar!
Mispoes.
De eigenaar wist niet meer precies hoeveel katten hij had en wij zien er nog twee rondlopen. Dat maakt straks het aantal op veertien.
Ondertussen blijven er ook nog arme diertjes binnenkomen van andere plekken, waardoor we eventjes heel erg overlopen nu.
De familie van Tristan is een bonte familie. Zwarte katten, lapjes, schildpad, tijger en drie witte katten...
Twee witjes ( Arthur en Chanel) hebben oortopnecrose, dwz dat de oortjes vanwege blootstellen aan de zon gaan verschrompelen en hier oorkanker uit kan voortvloeien. Daar moeten we nu extra zorg voor dragen.
Ondertussen zijn ze bijna allemaal bij de dierenarts geweest en kunnen we nu gaan observeren hoe ze zich voelen.
Arthur laat het alvast niet aan zijn hartje komen ❤


02-12-2020
Willem uit Aalst

Veel mensen hadden de post over Tristan gelezen. Zijn afschuwelijk oor en ook... dat hij geholpen werd door ons. Dat gaf bij iemand achter het scherm een sprankje hoop. Deze dame besloot dan ook haar stoute schoenen aan te trekken en ons te mailen.
In Aalst loopt er al jaren een zwerfkat rond. In het begin heel schuw, maar mettertijd kreeg hij steeds meer vertrouwen in ons mensen. Elke dag kreeg hij zijn bakje eten en alles leek oke.
Maar helaas.... zijn oor begon weg te rotten, zo erg zelfs, dat de Aalsterse dierenarts aangaf: "Dit is oorkanker, dit kan ik niet meer verhelpen. Laat hem maar lopen en geef maar een pijnstiller door het eten." Hmm... dat is natuurlijk geen oplossing, hij moet echt geholpen worden.
Willem miauwde de hele dag door, hij kon niet meer stoppen het arme manneke. Vroeg hij om hulp? Hij zal vast veel pijn hebben...
We ontvingen de noodkreet van de meldster en na het zien van zijn filmpje, mocht hij meteen bij ons binnenkomen.
Zijn oortje zag er helemaal niet goed uit, medische zorg was echt van het allergrootste belang.
We zijn hem zelfs helemaal in Aalst gaan halen (enkeltje 150 km), we wilden hem zsm hebben! Onze mooie witte reus.
Willem was erg overstuur natuurlijk, konden we het maar uitleggen, konden we hem maar zeggen dat we hem juist wilden helpen.
Na een nachtje overbrugging bij ons, mocht hij de volgende morgen meteen bij onze dierenarts binnenkomen.
Hmm, niet goed jongen! Maar natuurlijk krijg jij jou belangrijke operatie. Die gaat dan nu ook plaatsvinden. Ook zal er een biopt van het oor worden opgestuurd naar het laboratorium voor verder onderzoek.
We gaan voor je duimen lieverd. Jij bent ook zo'n lieve toet die zo hard hulp nodig heeft. Wel... die krijg jij nu. Eindelijk de broodnodige medische zorg ❤
Duimen jullie mee voor onze timide Willem?


02-12-2020
Kor zoekt een tijdelijk eenmalig gastgezin

We hebben een hele lieve speciale jongen, zooo lief! Jouw hartje zal in no time sneller gaat kloppen. Een kusjesgever, een lekkere teddybeer die de warmte van jouw schoot opzoekt en daar liefst de heeeele avond in genesteld ligt.
Kor logeert momenteel tijdelijk in ons kattenasiel Villa Vagebond. Hij is diabeet. Dat betekent dat hij 's morgens en 's avonds een klein spuitje insuline krijgt en speciale voeding.
In ons asiel moeten we hem apart zetten, want hij mag niet meeknabbelen aan het gewone voer van de andere katjes, waardoor hij nogal een opgesloten gevoel krijgt.
We zoeken uiteindelijk ook een definitief huisje voor hem, maar voor nu zoeken we iemand/een gezin, die hem voor ons tijdelijk wil opvangen tot plaatsing. We gunnen hem een gezelligere logeerpartij, dan opgesloten zitten in een kamer apart.
Wij betalen ALLE onkosten, jij moet gewoon heel goed voor hem zorgen ( en vooral knuffelen) en hem zijn dagelijkse insulinespuitjes geven. Wij zorgen voor de bemiddeling en een definitief huisje, dat zijn allemaal jouw zorgen niet. Ook begeleiden we jou, je staat er nooit alleen voor. Nah, is dat makkelijk?
Stel... je hebt geen huisdieren en wil voor een bepaalde tijd een zalige knuffel opvangen? Samen voor de kerstboom zitten, samen mijmeren, samen spelen met de fonkeling van de schitterende ballen en kransjes in de boom?
We gunnen Kor de wereld, een heerlijk opvanggezin (kinderen geen probleem!) die hem een tijdelijk onderdak kan geven. In Limburg, zodat we dicht bij onze dierenarts kunnen blijven.
Kor is aids-positief, maar daar heeft hij geen last van, hij is verder in orde.
Wil je meer info? Stuur ons vrijblijvend een mailtje naar: info@vagebond.com.
Bezorg onze Kor een onvergetelijke tijd in afwachting op een huisje ❤ ❤ 

https://youtu.be/9Zb9qfs-p0Q
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg