Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Wat maken we mee


2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

29-04-2016
Super mooie plaatsingen!!

In de maand april, hebben we maar liefst 23 katten geplaatst! De grote uitschieters waren vier aids-positieve katten, en ons gehandicapte meisje Pearl!
Miesh (aids-positief), is vandaag vertrokken, en enkele dagen geleden ook Jonas (aids-positief). Wie zegt dat zij niet plaatsbaar zijn ;-) Zij hebben net zoveel rechten en dat bewijst dit maar weer eens!
Verder hebben Grijsje en Tux hebben hun vleugeltjes mogen uitslaan, en uiteraard Ollie en Koos, OOK aids-positief, kregen een warm welkom in Wellen.
Maar wie had gedacht, wie had dit kunnen dromen, dat ons gehandicapte meisje Pearl een gouden mandje zou vinden ;-)
Jullie kennen haar vast wel: Pearl is deels verlamd,en haar blaas wordt 2x daags leeg gedrukt en dat vindt ze helemaal niet erg! Pearl heeft zin in het leven, voelt zich ontzettend goed, en er zijn mensen als een blok voor haar gevallen. Maar de plaatsing ging zeer bewust en er is niet over 1 nacht ijs gegaan.

We hebben zelfs al een berichtje over haar mogen ontvangen!
"Mevrouw heeft ons goed vermaakt vannacht. Pearl heeft zelf besloten dat ze vannacht midden op bed ging slapen, zodat wij er nauwelijks meer bij passen..haha. Het dekbed is zo'n 10 keer weggetrokken, de gordijnen moesten open en het spelletje 'pak de tenen onder het dekbed' was favoriet."

Lieve bijzondere dieren. Wij wensen jullie alle liefde en geluk toe, en jullie hebben bewezen, dat alles kan. Gehandicapt, of aids-positief, jullie zijn het waard. x

29-04-2016
Hoe gaat het met ze...

24-04-2016
De kindercrecheHet stopt niet met onze babyboom. Gistermiddag zijn er weer 4 nieuwe vriendjes binnengekomen.
Op donderdagavond, liep het fataal voor mamapoes af... ze werd verkeersslachtoffertje en stierf ter plaatse.
De melders wisten dat ze ergens kindjes had, maar waar? Er werd  met man en macht gezocht, maar niks te vinden, tot men op vrijdagnacht luid geschreeuw hoorden.
Vier kleine kittentjes waren aan het gillen van de honger. De melder haalden hen naar binnen, maar had geen voeding in huis, wat nu?
Ze kregen glucosewater en de volgende dag waren ze niet te stillen van de honger.
Na enkele telefoontjes kwamen ze bij ons terecht. Dat het spoed was, begrepen we, ze hadden tenslotte al 2 dagen niet gegeten. Onmiddellijk werd alles in werking gebracht en in no time waren ze bij ons binnen.
Bailey, Baloe, Basje (foto) en Bentley, snapten even helemaal niks van het flesje, maar nu zijn ze dan toch vertrokken! Het zijn vinnige kinders, en dat is maar goed ook, want dit heeft hen leventje gered. Welkom meisje en jongens!

22-04-2016
Okki

Vanmiddag kregen we een bezorgd telefoontje uit Tongeren.
De hond van de melders, was in de tuin naar iets in de haag aan het blaffen. De nieuwsgierigheid werd gewekt en tot hun grote verbazing, hoorden ze een klagend gepiep van een klein kittentje. Ze vonden het niet, maar besloten afstand te nemen, want misschien kwam mama nog opdagen.
Uren verstreken en het werd avond. Het gepiep was niet gestopt, dus nu moest er worden ingegrepen.
Het inmiddels koude kittentje werd naar binnen genomen, maar dan! Melk, melk... hmmm. De dierenarts werd gebeld, die een vreemd advies gaf: melk met een eidooier mengen. Oke... maar later lazen ze dat gewone melk helemaal niet goed was!
Snel bij een nichtje wat whiskasmelk halen. De lieve mevrouw is de hele nacht voor Okki opgebleven, zo bezorgd. Hij lag lekker warm op een electrisch dekentje.
Maar die melk was ook niet goed, dus vanmorgen heel vroeg melk voor kittens bij de apotheek gehaald.
Vanmiddag besloten ze onze hulp in te roepen, want het kleintje kon niet blijven.
Onze opvangmama, legde Okki lekker in de couveuse, waar hij tevreden tegen zijn knuffel kroop.
Het gaat heel goed met onze kleine vriend, komt goed hoor lieve melders! We gaan heel hard ons best doen, enne... wat hebben jullie toch fantastisch voor Okki gezorgd, chapeau!! Heerlijk, zulke toffe melders die meteen ingrepen.

22-04-2016
Pittig trio!

Gisteren kregen we een melding via de Poezencentrale Mol.
Jills, Bacardi en Safari waren nog maar net geboren op de stoep en het ging al mis.
Ze waren met hun navelstrengen en moederkoek aan elkaar geplakt, en mamapoes had maar 1 kittentje in haar bekje meegenomen.
Een oplettende koppel besloot meteen in te grijpen en de navelstrengetjes los te knippen, zodat mama hen vervolgens weer 1 voor 1 kon ophalen.
Maar mama kwam niet terug en toen moest er ingegrepen worden. De eerste goede zorgen werden door onze collega's uitgevoerd. Een van de kittentjes had een misvormd pootje, want deze was bekneld geraakt in de navelstreng.
Het waren nog bange uurtjes, want het drinken ging maar moeizaam. Gelukkig namen de wolkenpartijen af en zijn ze nu vertrokken!
Gisteren hebben we het drietal overgenomen, wat een friemelkontjes zeg!

Een opmerking van de opvangmama: "We nemen aan dat deze schatjes ons heel wat slapeloze nachten gaan bezorgen, dus hebben we als namen maar voor drankjes gekozen die ons door de nacht gaan helpen ;-) "

22-04-2016
Waarom

De ziekenboeg is al zo groot, en dan komt er ineens een zeldzame ziekte de kop op steken.
Ons opvangertje Catootje heeft waarschijnlijk een zeer zeer zeldzame ziekte. De ziekte komt met name voor bij honden, maar katten? Daarvan zijn er maar 49 gevalletjes bekend in Europa!

Catootje kreeg vreemde symptomen: haar neusje begon op te zwellen, maar in een mum van tijd begon ook haar voorhoofdje dikker te worden en kreeg het benauwd ( nee geen allergie). De groene slierten uit haar neusje vlogen in het rond, ook meerdere symptomen kregen vrij spel.
Onze dierenarts wilde haar zien en ja hoor, hij herkende de symptomen... Catootje moest in de praktijk blijven en er werden testen gedaan. Ook nam onze dierenarts contact op met de specialisten op gebied van aspergillose, want dit was zijn vermoeden.
Het lijkt er nu echt op dat ons meisje aspergillose heeft. Ze moet nog verschillende testen ondergaan, maar de universiteit staat natuurlijk te trappelen om haar allerlei (pijnlijke) onderzoeken te geven, want ze is uniek.
Maar wij vinden haar uniek als dier, niet als experiment. Catootje is een levend wezen, en de onderzoeken zouden haar erg veel pijn doen. Gaan we niet doen.
Catootje wordt nu verneveld en krijg medicatie in afwachting op de uitslagen van de testen.
Catootje? We willen je helpen, maar wel op een diervriendelijk respectvolle manier. We houden van jou en we zullen vechten voor jou, beloofd...x

ps onze vzw draait puur op donaties, wij geven alle dieren de zorg die nodig is, of het nou een cardioloog bezoek is, verdere onderzoeken, botoperaties whatever. Catootje zal een duur patiëntje worden, dat is gewoonweg zo. Maar je mag ons altijd een steuntje in de rug geven! Sorry dat we weer leuren...
IBAN: BE11 0013 8231 3048 (B)
NL29INGB0009480375 (NL)

17-04-2016
Onze Roemeense vrienden!

Gisteravond zijn de 8 Roemeense katjes bij ons binnengekomen. Het was een stressvolle reis natuurlijk, niet wetende wat er zou gebeuren. Maar wij wisten het natuurlijk wel ;-)
Deze diertjes, kwamen uit een zeer uit de hand gelopen situatie, een vervuild huis, waar maar liefst 29 katten in het totaal zaten.
Ze zijn alle 29 gered, en wij hebben er dus 8 van overgenomen....
Ze kregen de zonnigste kamer van ons nieuwe kattenasiel Villa Vagebond, nl. de strandkamer! De zon gaat lekker weer voor hen schijnen, ook is het nu nog even een zoekplaatje, waar ze zich verschuilen...
De katjes zijn genoemd naar hun Roemeense redders, weliswaar een beetje verbasterd ;-)
Welkom Irina, Alex, Andrew, Denny, Florian, George, Loeki en Rosi!

17-04-2016
Ziekenboeg!

Onze dierenarts fronst nog eens zijn wenkbrauwen, een luide zucht ontsnapt uit zijn keel en zegt: " Dit is echt niet normaal meer."

Zoveel zieke diertjes tegelijkertijd. Jullie hadden Donja al gezien, maar naast Donja, hebben Babette en Fiezel ook een ingebouwde maagsonde.
Babette was aangereden en vervolgens langs de kant van de weg gelegd. Maar Babette leefde nog, dus is de meldster met haar naar de dierenarts gereden.
Het was foute boel met Babette: drie gebroken ribben, interne bloedingen, een verlamde opgezette poot en ze was erg apathisch... De drie gebroken ribben zullen wel helen, maar ze weigert te eten/drinken, dus nu geven we haar via de maagsonde vloeibare voeding.
Verder kwam er nog een aids-positieve kater bij ons binnen, Bartje! Maar Bartje heeft een enorme fikse maagdarminfectie, dus die moet nu heel intensieve verzorging krijgen. Maar Bartje is zo lief. Hoe beroerd hij zich ook voelt, hij is vrijgevig in het uitdelen van kopjes, de schat.
Dan ons kleine Fiezeltje die maar niet beter wordt. Ze is heel erg ziek, maar o zo lief... Ze is zo dankbaar met alle liefde en aandacht, maar ook zij wil niet eten of drinken. Op de foto zien jullie hoe ze maagsondevoeding krijgt. En maar trappelen met de pootjes en kopjes geven...onze opvangmama knokt heel hard met haar mee.
Donja, Babette, Bartje en Fiezel, knokken hè jongens, wij knokken met jullie mee!

17-04-2016
Donja

1 april zou ik een poes in de opvang krijgen ter overbrugging van het weekend.
Donja had een aanrijding gehad, lag al een week bij de dierenarts die niet veel voor haar kon betekenen. Alles leek lichamelijk normaal, alleen wilde Donja niet eten en ze was 'schuw'. Toen ze gebracht werd door de veldwerkster, verstopte ze zich meteen onder het ligmandje. Ik kon haar zachtjes aaien maar haar blik in de oogjes straalde alleen maar angst uit. Ze was zo mager, je kon haar botjes voe...len over haar hele lijfje. Ik begon haar te dwangvoederen maar had snel in de gaten dat dit niet was zoals het normaal hoort te zijn. Ze weerde zich met alles wat ze nog in haar lijfje had, hield de tanden stijf op elkaar. Ze mocht absoluut niet nog meer afvallen en verzwakken.
Een ritje naar ome Brecht was wel hoog nodig. Hij had het meteen gezien, Donja had haar onderkaak gebroken! Ik heb je nog proberen te dwangvoederen en heb je hiermee pijn gedaan. Het spijt me zo verschrikkelijk meiske, dat was echt niet de bedoeling. Diezelfde dag werd Donja nog geopereerd en kon het herstel beginnen. Ze wilde nog steeds niet eten en drinken, ze weigerde absoluut. Haar oogjes hadden een doffe blik, ze was futloos. Terug naar de dierenarts en daar werd ze meteen aan het infuus gelegd. Waarom ze niet wilde eten?
Haar kaak zat goed, haar slokdarmmechanisme functioneerde goed. Omdat ze zich zelf aan het uithongeren was, werd een maagsonde geplaatst! Ik gaf haar ondersteuning van bach druppels erbij en na enkele dagen maakte ze plots een klik. Ze kwam uit haar holletje en at 4-5 brokjes voor ik haar sondevoeding gaf. Joehoeeeee, ik kon wel een vreugdedansje doen op dat moment. Ze is precies trots op zichzelf, trappelde met de pootjes, begon te spinnen. Dat doet wat met je als opvangmama, dat is met geen pen te beschrijven.
De doffe blik in haar oogjes zijn veranderd in een tevreden blik. Ze eet nu zo een 3 keer per dag zelf brokjes. Ze begint ook te genieten van aaitjes en knuffels, geeft kopjes en krijgt opnieuw vertrouwen. We geraken er wel uit met zijn tweetjes. Het belangrijkste is dat men je niet heeft opgegeven en je alle kansen hebt gekregen om door je angst heen te geraken.
Ik ben trots op jou,
jouw opvangmama

17-04-2016
Vandaag is het eindelijk zover!

( eigenlijk was deze post voor gisteren bedoeld)

Na een maand voorbereiding, zullen er vanavond 8 Roemeense katjes bij ons binnenkomen!
We hadden al aangegeven dat we op heel kleinschalig gebied buitenlandse diertjes helpen.
We vangen ongeveer 500 katten per jaar op, waarvan er 10 a 15 uit het buitenland komen....
Volgende week gaan we naar Beiroet om 3 katten op te halen, en dan gaat de stop er even op, want het drukke seizoen is bij ons gestart en daar zal onze volledige aandacht naartoe gaan.

Op dit moment zitten onze 8 Roemeense vriendjes in het vliegtuig, wat een spannende reis voor hen.
Hun achtergrond?
In hun huis zaten ze met 29 katten. De vrouw had ze laten jongen, en haar huis was enorm vervuild. Waarschijnlijk eenzaam, geen geld.... enorm triest. Niemand wilde helpen, de huurbaas heeft uiteindelijk contact opgenomen met de stichting Luana's dream. Ondanks dat zij eigenlijk de ruimte, en de financiële middelen niet hadden, konden ze de vrouw en haar katten niet in steek laten. Wij staken ook een handje toe, en besloten er 8 over te laten komen...
Op de foto zien jullie Irina, een schuchter en mager meisje. Straks mag zij onze strandkamer betreden, en dan zal ook letterlijk de zon weer voor haar gaan schijnen ;-)

15-04-2016
Speedy

Weer een moederloos kittentje rijker

Eergisteren, zijn er twee kleintjes met de oogjes nog dicht, bij ons binnengekomen.
Mamapoes was ongeveer 10 dagen geleden bevallen in een kale konijnenkooi in een garage.
We kwamen een kijkje nemen, om te zien of we het gezinnetje konden meenemen, maar helaas was er geen spoor van mama te zien, en toch waren de kittens erg tevree......
We zetten de vangkooi op scherp, en besloten de twee kittentjes nog niet mee te nemen.
Echter, de uren verstreken, en het werd al avond. De hele dag al geen mamasnoetje. Maar wat is er nou gebeurd? De twee kleintjes namen we alvast mee, en de vangkooi bleef op scherp.
De volgende dag, weer niks. De meldster is rondvraag gaan doen in de buurt, maar niemand had mama gespot. De vangkooi blijft ondertussen gewoon openstaan.

Hoe gaat het met de twee ukkies?
Het kleine meisje is gistermorgen helaas gestorven...maar haar broertje voelt zich goed en heeft een hele goede zuigreflex. Hij ligt lekker warm in onze couveuse en drinkt braaf om de paar uur zijn flesje. Welkom lieve kleine tijger, jouw opvangmama zal heel heel goed voor je zorgen.

13-04-2016
Maar Donja toch, meiske!

Twee weken geleden kwam Donja bij ons binnen, kennen jullie haar nog?
Een reminder: "Ze lag aangereden op straat, bloedde uit haar bekje, en hijgde enorm. Onze dierenarts konden we op dat moment niet bereiken, dus besloten we een arts van dienst te benaderen.
Er werden foto's gemaakt, maar alles was oke. Ze bleef maar liefst een week bij de dierenarts....
Ze kwam bij ons, en ze was echt niet goed... Onze dierenarts zag op de foto's dat ze haar kaak had gebroken, dus ze kreeg een spoedoperatie."

De operatie was succesvol, maar de problemen met Donja bleven aanhouden. Ze weigerde te eten, en dwangvoeden? Het eten spuugde ze gewoon weer uit. Wat was er nou aan de hand? En hup, opnieuw weer naar onze dierenarts. Daar bleef ze opnieuw, maar dan ter observatie. Niets wees uit dat ze last van haar bekje had. Ze sloeg er niet naar, je mag gewoon aan haar bekje komen, ze vertoonde geen pijnreactie. En nogmaals: alles zat prima op z'n plek, operatie was echt geslaagd.
Zo kon het niet langer, onze dierenarts begreep er niets van! Maar ze moet echt voeding binnenkrijgen, dus besloten we haar een tijdelijke maagsonde te geven....

Nu is er een maagsonde ingebouwd. Via de hals, gaat er een slangetje rechtstreeks naar de maag. Een verbandje om haar nekje met een groen stopje.
Nu Donja, hoef je even niet meer te eten, we geven je vloeibare voeding via het slangetje, nu kun je uitrusten. Het is goed zo... even de druk van de ketel, want dit was nodig.
Meisjes krijgen stoere roze verbandjes met tijgerprint, en slapen in roze dekentjes met zachte liefde. Laat ons maar ons werk doen Donja, maar we hopen wel, dat je binnenkort echt zin krijgt om zelf te eten... aaitje van ons x

11-04-2016
Simon

Eergisteren kwam deze mooie meneer bij ons binnen. Hij liep al enkele weken bij onze vrijwilligers in de tuin. Maar omdat hij een bandje om had, dachten ze eerst: "Och, de buren hebben een nieuwe kat."
Maar hij kwam elke avond en nacht bij onze vrijwilligers naar binnen om te eten. Hmm, toch maar eens even een buurtonderzoekje doen. Helaas...
Omdat Simon ongelooflijk mager is, en vol met teken zit, besloten we het diertje in de opvang te nemen. Eerst een bezoekje dierenarts, want er was iets eigenaardigs aan deze man. Hij had een kale buik en trok de hele tijd zijn kontje zo dicht mogelijk tot bij zijn voorpoten.
We mochten hem aaien, dan legde hij zich lekker neer, maar zijn houding bleef verkrampt. Ook had hij een abces op zijn buikje, pffff.
Nou, bij de dierenarts werd het duidelijk: Simon heeft een blaasontsteking. Hij had zijn buikje zelf kaalgeplukt vanwege de stress, och arme jongen! Na een goede verzorging, antibiotica en pijnstiller, zagen we ineens een hele andere kater terug  :-)
Hij is echt opgelucht. Hij wast zichzelf nu, hij ronkt, kronkelt zich in bochten voor optimaal aaigenot! Wat een verandering!
Maar goed, deze schat had een riempje om, ongecastreerd, ong. 5 jaar oud, gevonden in Beringen...
Heeft hij een baasje? Wij gaan op zoek.

 

11-04-2016
Het zit Donja even niet mee, maar het is gefikst!

Vorige week kwam Donja bij ons binnen. Ze lag aangereden op straat, bloedde uit haar bekje, en hijgde enorm. Onze dierenarts konden we op dat moment niet bereiken, dus besloten we een arts van dienst te benaderen.
Er werden foto's gemaakt, maar alles was oke. Ze bleef maar liefst een week bij de dierenarts. Ze zou ook nog eens schuw zijn, achteraf bleek dit niet het geval te zijn. We mochten haar na een week ophalen.
Onze opva...ngmama vond Donja wat vreemd, want ze liet al het eten uit haar bekje lopen, en haar tandvlees was bleek. Er was iets niet goed.
Het dwangvoederen werd opgestart... We gaven haar extra glucose, want soms hebben ze gebrek aan een boost, maar ook dat hielp niet. Donja had pijn, ze wilde niet, ze ging zich verstoppen. Dit klopte van geen kanten, dus we besloten toch even naar onze dierenarts te rijden.
Onze dierenarts zag haar en het was beklonken: Donja haar kaak was gebroken! Ze moest geopereerd worden.
En dan.. dan val je even stil... later ook op de foto zagen we de breuk heel duidelijk zitten.
Donja bleef bij de dierenarts en kreeg haar operatie. Haar oortje werd tevens een stukje geamputeerd, want de perforatie in het oor (kenmerk: ik ben gesteriliseerd) was geen hit, hij was bang dat ze ergens in bleef hangen en zich zou bezeren.
Pffff, wat is dat toch allemaal! Donja met zoveel pijn, een gebroken kaak notabene, bah. Ze was dus helemaal niet schuw, ze had gewoon pijn.
Gisteravond na de operatie, is ze door haar opvangmama opgehaald. Nog een beetje groggy en lekker toegestopt met dekentjes, in de mantel der liefde. Komt goed met haar! Ze heeft een pinnetje door haar bekje en nu kan het helen..
Het heeft even geduurd, maar nu zal ze verlost zijn van de helse pijn, en kunnen wij haar lekker vertroetelen! Enne, ze begint al zachtjes te kneden met haar voetjes :-)

11-04-2016
Woww

Nou, daar kun je niet naast kijken :-) Hallo, leuke Liesje!
Deze leuke puber, kwam vanmorgen binnen in ons kattenasiel Villa Vagebond. Ze liep al enkele weken te drentelen op de boerderij, en niemand kende deze jongedame.
Toen we haar in de Safari kamer plaatsen ( in de quarantaine zitten een paar snotteraartjes), begon ze parmantig elke hoek van de kamer te onderzoeken. Even snuffelen, even gluren, uit het raam spieken, knuffels bij ons halen, gewoon lekker... gezellig doen.
Ze heeft een bijzonder koppetje, denk dat daar geen verdere uitleg bij nodig is ; ) Wat een leukerd ben jij Liesje, welkom in de opvang!

03-04-2016
Is dit dezelfde kat?

JA! Dit is onze allerliefste Grijsje!
We kregen tijdens de opening van Villa Vagebond een spoedmelding te pakken. Even een opfrisser:

"In Zonhoven werd een zwerver elke dag gevoerd door de meldster. Maar plotseling, kwam Grijsje niet meer opdagen, maar dit was echter helemaal niets voor hem. Dagen verstreken, en geen Grijsje. Een week ging voorbij en daar was hij ineens... maar niet ongeschonden. Hij was flink toegetakeld, sterker nog, dit dier had onmiddellijke medische zorg nodig! Hij was uitgedroogd en enorm mager."
Grijsje werd even naar een andere dierenarts gebracht, en deze zei, dat hij waarschijnlijk zijn oogje zou verliezen, ook zou zijn kaak waarschijnlijk gebroken zijn en de tong gespleten.

Nou, twee daagjes later namen we hem mee naar onze eigen dierenarts voor onderzoek en tadaaaa.. Zijn oogje was te redden, zijn kaak was NIET gebroken, en zijn tong had behoorlijke schaafwonden.
Na een goede verzorging van onze opvangmama en de nodige medicijntjes, knapte Grijsje elke dag meer op. En kijk eens hier naar onze ronkmachien :-)

03-04-2016
Zwanger

Op twee dagen tijd, hebben we zomaar even 6 katten laten binnenkomen, waaronder deze mooie meid Pnina.
Pnina is een jong dier, maar ze heeft toch al 2 nesten gehad. Op dit moment is ze alweer zwanger en daarom hebben we ingegrepen.
Pnina komt uit een grote groep zwervers, en blijkbaar hot onder de katers. Maar dat is nu verleden tijd, want we laten haar nog 1x bevallen en dan wordt ze onverbiddelijk gesteriliseerd. Tis genoeg geweest met al die ongewenste nestjes!...
Maar dit nestje zal niet ongewenst zijn, we zullen haar straks met haar kindjes vertroetelen, want een warme veilige plek... die heeft ze nu toch echt wel verdiend.
De eerste kennismaking verliep vlotjes; ze liet zich meteen al knorrend aanhalen en het eten werd vakkundig opgeschrokt ;-) Welkom mama!

03-04-2016
We zijn flexibel, enkel voor de katjes

In ons kattenasiel Villa Vagebond zat ons jonge meiske Fientje. Grote rollende ogen, " ik ben bang".
Tijdens de verzorging werd het duidelijk: Ons Fientje heeft zoveel meer nodig. Soms zijn diertjes niet geschikt voor een kattenasiel, hoe gezellig en huiselijk het ook is ingericht. We proberen zoveel mogelijk stress te vermijden, maar echte bange katjes, hebben rust nodig via twee vaste personen, en niet via 10 verschillende mensen, hoe lief iedereen ook is.
Bange katjes vragen om een basis, vaste gezichten, een persoon om een band mee op te bouwen. En dat is nu juist zo mooi.. dit kan.
Tijdens de verzorging in ons asiel Villa Vagebond, besloten we dat Fientje het beste naar een opvanggezin kon gaan. Na de verzorgingsdienst in het asiel, werd ze in een reismandje gezet en ging ze mee met onze opvangmama, tevens verzorgster asiel.
Brrrrr, dat was eng, maar het is beter zo.
Lieve lieve bange Fientje, alles komt goed, laat het maar gewoon gebeuren. Handkusje!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg