Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jimmy Kater 4 maanden


Hallo lieve mensjes! Mijn naam is Jimmy, al sta ik ook wel bekend als het tijgertje van Antwerpen. Maar je hoeft niet bang te zijn van mij hoor, ik doe namelijk niets liever dan lekker knuffelen en aaitjes krijgen. Spelen met mijn broertje of andere katten doe ik ook heel erg graag, hopelijk wordt ik dus geplaatst waar ik een speelmaatje heb. Ik ben gevonden in een doos, samen met mijn broertje, en daardoor had ik eerst wel last van gezondheid! Veel niezen en snotteren, bah. Vaak was mijn oogje ook ontstoken, misschien is dit wel iets dat gaat blijven terugkomen zei de dokter! Maar gelukkig ben ik nu wel helemaal beter, dus ik ben klaar om te vertrekken naar mijn gouden mandje. Heb jij een warm plekje voor mij waar ik zorgeloos kan opgroeien? Hopelijk tot snell!

Groetjes, Jimmy !


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg