Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Binky Kater 2 jaar


.Hoi, ik ben Binky!

Ergens in de zomer zijn wij, na het onze redders flink moeilijk te hebben gemaakt om ons te vangen, bij dit gastgezin in de opvang gekomen. Die tweebeners vertrouwde ik namelijk voor geen cent.
Na een tijdje heb ik geleerd dat heel hard blazen en hopen dat dit indruk maakt maar opgegeven, want die opvangmama is toch wel lief. Ik durf nu al in de buurt van mensen te zitten, maar aaien is me nog een stap te ver. Maar wat niet is, kan nog komen! Ik zie dat mijn broertjes het wel leuk vinden en krijg hierdoor wel goede moed.
Toch trek ik me soms op een van kamers boven rustig terug. Ik ben geen fan van veel bezoek en kleine kindjes vind ook erg eng en vertrek dan naar boven.
In de buitenren kan ik ontzettend genieten van het zonnetje op mijn snuit en de wind door mijn vacht. Een goed afgezette tuin waar in niet uit kan ontsnappen tijdens het verstoppertje spelen of racen zou dan ook helemaal super zijn!
Ik zou graag met een van mijn broertjes, Flipje, Ollie of Ernie, verhuizen, want ik heb echt een speelkameraadje nodig. Maar heb jij al een jonge, speelse gast in huis, is dat ook helemaal prima. 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg