Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Winston valt onder onze aids positieve katten. Winston heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Winston op afstand adopteren.

Winston Kater 7 jaar


Wat een prachtig nieuws voor onze timide man!
Al een hele tijd geleden was er vanuit deze mensen interesse in hem, maar ze wilden zich heel goed informeren. Dat moedigen wij alleen maar aan, adopteren mag nooit geen impuls zijn. Afgelopen weekend zou er een kennismakingsbezoek plaatsvinden, daarna zouden we, bij een klik, een afspraak maken voor de definitieve plaatsing. Ze namen toch een reismandje mee, want je weet immers maar nooit....
Nou, om een lang verhaal kort te maken, Winston ging mee. Ze konden het niet over hun hart verkrijgen om zonder hem naar huis te gaan. We kunnen dus wel stellen dat de klik er meteen was ;-)
Inmiddels ontvingen we al een geruststellend berichtje. Winston had zich gesetteld, had al gegeten en al voorzichtig kennisgemaakt met een van de andere katjes :-)
Een bijzonder mooie plaatsing, een timide, fiv+ katje, die dan zomaar op een mooie zaterdag een echt thuis krijgt...
You did it, Winston ♥


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg