Tom

Kater
4 jaar


Hey lieve tweevoeters,
Ik ben Tom, niet zo actief als de Tom van Jerry maar ben een rustig typje. Toen ik gevonden werd door een lieve mevrouw had ik alle teentjes van mijn achterpoot gebroken, er was iets hards op gevallen. Deze mevrouw heeft ervoor gezorgd dat ik bij Zwerfkat in Nood kwam en die hebben mij toen heel veel rust gegeven om mijn teentjes te laten genezen en de dierenarts heeft mij ook regelmatig gezien en geholpen bij mijn herstel. Heb nu helemaal geen last meer van mijn teentjes gelukkig.
Vroeger heb ik altijd buiten geleefd dus mensen was ik niet zo gewend, maar inmiddels weet ik dat er mensen zijn die erg lief voor me zijn.
Het liefst lig ik lekker alles te bekijken, doe een dutje en als men komt om mij te aaien wil ik eerst even ruiken aan de hand en als de geur me bevalt laat ik me aaien. Ook heb ik sinds kort ontdekt dat de zetels waar de mensen op zitten ook erg lekker zijn en durf ik er op te gaan liggen, zelfs als zij er ook op zitten.
Ik zoek een huisje waar ik rustig kan wennen, waar het niet te druk is en waar mensen geduldig met me zijn. Honden en katten om me heen vind ik geen probleem, vind ze zelfs leuk.
Ben jij net zoals ik rustig en geduldig, laten we dan snel kennismaken! Ik ben klaar voor een ontmoeting.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!