Dushi

Poes
1 jaar


Hallo allemaal,


mijn naam is Dushi, jullie hebben beslist al eens van mij gehoord. Toen het nog niet zo ging met me. Ik ben namelijk genezen van de vreselijke ziekte FIP.
Daarvoor heb ik een 84 daagse behandeling moeten ondergaan en dat was zeker geen leuke maar heel hard nodig anders schreef ik dit verhaaltje nu niet aan jullie.
De band met mensen was even wat dunnetjes maar ondertussen geniet ik van alle aandacht. Ik kom er zelfs al om vragen. Ik verlang geen snoepjes meer in ruil voor een aaitje, daar ben ik ondertussen uitgegroeid ^_^
Ik hoor ze hier vaak zeggen dat ik ook al een grote meid ben, dan voel ik me heel trots op mezelf.
Ook kan ik het niet laten achter dat hengeltje met veertjes aan te racen die jij vasthoud. Vindt ik heerlijk en is ook nog eens goed voor de conditie. Win, win!
Af en toe schrik ik wel nog van onverwachte bewegingen of geluiden. Maar, ik kom meteen weer kijken of de kust weer veilig is want zo nieuwsgierig ben ik wel.
Hier in de opvang lopen ook andere katjes rond. Allen iets ouder dan mij maar ik speel heel graag met hen, heerlijk stoeien en ravotten! Oh, en uitdagen want daar ben ik een kei in!
Wat ik zoek is een fijn, veilig en gezellig huisje met potentiële poezenvriendjes. Ik maak snel vriendjes, zul je zien.
Heeft mijn verhaaltje jouw aandacht en zou je mij wel eens in het echt willen ontmoeten? Schrijf dan een berichtje naar de mensen van kattenbemiddeling. Die regelen dit dan voor ons.
Tot snel!  Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!