Simba

Kater
3 jaar


Hallo lieve mensen,

Wij willen ons heel graag aan jullie voorstellen. Wij zijn Simba en Sara, broer en zus. En wij vinden dat we een mooi stel zijn. Ofschoon je het nooit zult merken aan ons. Wij blijven bescheiden. Als ik het even over mijn zusje mag hebben. Ze durft net wat meer dan ik. Ze heeft misschien sneller vertrouwen in mensen en ze knuffelt heel graag. Ik ook hoor, heel graag zelfs maar ik heb zo mijn favoriete plekjes waar ik graag lig te snoezen dus af en toe moet je naar mij komen om knuffelen. We houden wel van een beetje rust om ons heen. En asjeblieft niet van die andere viervoeters die zoveel lawaai maken als er iemand belt!! Wat een drukte. Wij blijven daar altijd heel relaxed onder. 
Het liefst zijn wij gezellig met zijn twee en natuurlijk vinden we het heerlijk dat er lieve mensen zijn om ons te verwennen.
Een plekje buiten , afgezet balkon of afgezette tuin is mooi meegenomen maar hoeft niet. Het allerbelangrijkste is liefde. Wat we krijgen , krijg je van ons dubbel terug. Wij kijken uit naar een nieuw thuis!! 

Simba wordt samen met Sara geplaatst.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!