Bollie

Kater
2 jaar


 

Hoi

Ik ben Bollie. Ik heb mijn naam niet gestolen, ik heb wel 3 duidelijke zwarte bollen op mijn wit lijfje.
Ik heb ook een zwart kopje, een donker kopje, hierdoor lijkt ik soms wat down maar dat is helemaal niet hoor! Ik voel me lekker, ik voel me goed!
Ik ben niet meer zo overdreven speels, ik ben eerder een klein luierikske, haha, maar dan wel een super cutie 🥰 ! Je hebt totaal geen last van mij, ik ben rustig, ik ben lief, ik kan speels zijn, ik kom graag langs je benen afstrijken en Ik kom je graag kopjes geven. In ruil wil ik graag een aai, of iets lekkers. Ik ben verzot op nat vlees, een beetje kattenmelk of een stukje kipbeleg 😋.

Verwacht je een guitige spring in 't veld? Nee, dat ben ik niet.
Verwacht je een kat die je de hele tijd kan oppakken en mee kan doen wat je wil? Nee, dat ben ik niet, ik kies wanneer ik naar jou kom, en geloof me, als ik me goed voel doe ik dat veel.

Dus zet me aub niet bij heel kleine kinderen, en ook niet bij honden (hier heb ik niet zo goede ervaring mee, oeps) Je mag me wel zetten met andere katten, liefst geen dominante, ik pas me wel op mijn rustige manier aan.

Zet me in een thuis waar ik mezelf mag zijn, mijn eigen tempo mag volgen en jullie mij gewoon graag zien omdat ik er ben....en ik verzeker je tonnen van liefde terug 🥰.

Oh ja, ik heb ook nog een zeer aantrekkelijke eigenschap....wil je hem ontdekken? Prrrr.,.

Tot snel

 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!