Binky

Kater
2 jaar


.Hoi, ik ben Binky!

Ergens in de zomer zijn wij, na het onze redders flink moeilijk te hebben gemaakt om ons te vangen, bij dit gastgezin in de opvang gekomen. Die tweebeners vertrouwde ik namelijk voor geen cent.
Na een tijdje heb ik geleerd dat heel hard blazen en hopen dat dit indruk maakt maar opgegeven, want die opvangmama is toch wel lief. Ik durf nu al in de buurt van mensen te zitten, maar aaien is me nog een stap te ver. Maar wat niet is, kan nog komen! Ik zie dat mijn broertjes het wel leuk vinden en krijg hierdoor wel goede moed.
Toch trek ik me soms op een van kamers boven rustig terug. Ik ben geen fan van veel bezoek en kleine kindjes vind ook erg eng en vertrek dan naar boven.
In de buitenren kan ik ontzettend genieten van het zonnetje op mijn snuit en de wind door mijn vacht. Een goed afgezette tuin waar in niet uit kan ontsnappen tijdens het verstoppertje spelen of racen zou dan ook helemaal super zijn!
Ik zou graag met een van mijn broertjes, Flipje, Ollie of Ernie, verhuizen, want ik heb echt een speelkameraadje nodig. Maar heb jij al een jonge, speelse gast in huis, is dat ook helemaal prima. Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!