Flipje

Kater
1 jaar


.Hallo, mijn naam is Flipje.

Ik ben een stoere piraat, alleen ben ik mijn ooglapje kwijtgeraakt tijdens het spelen met mijn broertjes. Dat vind ik namelijk helemaal leuk, krijgertje spelen op de klimpalen en de trap met de andere katten.
Mensen vind ik maar eng. Ik doe mijn best en kijk vol belangstelling toe hoe mijn broertjes op hun rug gaan liggen voor aaitjes en dan hun spinmotor aanzetten, maar van op gepaste afstand. Wat niet is, kan nog komen, maar geef me alsjeblieft de tijd en laat me op mijn eigen tempo ontdekken dat jullie tweebeners niet zo eng zijn.
Onverwachten geluiden en bewegingen, daar schrik ik van. Kleine kindjes zijn dan ook geen goed idee.
In de buitenren kan ik ontzettend genieten van het zonnetje op mijn snuit en de wind door mijn vacht. Een goed afgezette tuin waar in niet uit kan ontsnappen tijdens het verstoppertje spelen of racen zou dan ook helemaal super zijn!
Ik zou graag met een van mijn broertjes, Binky, Ollie of Ernie, verhuizen, want ik heb echt een speelkameraadje nodig. Maar heb jij al een jonge, speelse gast in huis, is dat ook helemaal prima. Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!