Moppie

Poes
3 jaar


Hallo, mijn naam is Moppie.
Graag wil ik even voorstellen samen met mijn grote liefde Ollie.
Ik ben een klein meisjes met een mooie rode neus en prachtige groene ogen.
Ik ben al een jaar in de opvang bij mijn gastgezin. Ik heb lange tijd nodig gehad om helemaal op te knappen. Mijn start was nl erg slecht. Ik ben al piepklein kitten moederziel alleen gevonden op een camping die was onder gelopen in de zomer 2021.
In dezelfde tijd kwam Missy hier in de opvang en lange tijd was zij in het gezin mijn partner in crime.
Maar vorige zomer kwam hier een nieuw gezinnetje van 4 erbij in de opvang. En wat denk je ook flink ziek. Zo ziek dat 2 broertjes allebei een oog moesten missen terwijl ze nog maar 5 weken oud waren. Maar een van die mannekes is zoooooo leuk. Sindsdien ben ik helemaal weg van mijn piraatje Ollie.
Iedere avond trekken wij ons terug op de kattenkamer terwijl de rest van het stel beneden blijft bij de hond. Ik vind dat reuze fijn want ik houd niet meer van de drukte van de grote kattengroep. Op een of andere manier ben ik met pakkertje altijd de klos. Balen.
Maar niet bij mijn grote vriend Ollie. We hebben allebei nogal gevoelige darmen en krijgen onze laatste brokken van de dag dan ook op de kattenkamer geserveerd. S’morgens krijgen we daar ontbijt op bed.
Na een uurtje gast de deur open en komt de rest van de club kijken of we nog wat in onze bakjes hebben overgelaten. Nee hoor, alles op.
Het word nu toch echt tijd dat ik naar mijn eigen stekje vertrek. Het liefste natuurlijk met mijn lieve piraat Ollie. Meer kattenvrienden heb ik niet nodig omdat ik nogal onzeker word van hen.
Waar staat ons gouden mandje?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!