Geesje

Poes
21 jaar


Prachtige plaatsing!
Ons hoogbejaarde meisje Geesje, kwam in november vorig jaar bij ons binnen. Ze had een moeilijk zwerversbestaan achter de rug. Jarenlang liep ze rond te dolen in de buurt van een school waar ze dagelijks om haar hapjes eten moest bedelen. Ze begon ouderdomskwaaltjes te krijgen, maar daar hield de natuur buiten geen rekening mee.
Haar gehoor werd slechter, ze kreeg klitten in haar vachtje, ze begon wat te snotteren, ze had rotte tandjes. Kortom.. tijd om het zwerversbestaan vaarwel te zeggen en lekker bij ons te komen.
We lieten haar opknappen en ze mocht bij ons lekker haar gangetje gaan. Veel rusten, af en toe een wandelingetje maken en vervolgens wat vermoeid naar die energieke katten om haar heen kijken.
We zochten een bijzonder baasje voor haar. Iemand die haar een oude dag kon geven, een plek waar ze rust had zonder al die jeugdige viervoeters om haar heen.
En dat baasje kwam.
Normaal is ze niet zo gretig in het verwelkomen van nieuwe mensen, maar nu maakte ze een uitzondering. Ze sprong uit haar holletje en kwam uitgebreid kroelen bij haar nieuwe personeel. Wauw.....
Ze was op slag verliefd op haar match en de liefde was wederzijds.
Toen het contract werd getekend, kwam ze zelfs naast haar persoon zitten. Nou, Geesje had er zin in!
En nu is ze vertrokken, mag ze eindelijk genieten van haar welverdiende pensioen. Is dat niet fantastisch!! Het maakt niet uit hoe oud je bent, een huisje vinden ze bij ons allemaal, en daar doen we het voor.
Het ga je goed lieve Geesje, geniet ervan ❤ ❤



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!