Binky

Kater
9 maanden


Mijn naam is Binky en ik wil mijzelf even voorstellen.

Samen met mijn zusje Bowy, oudere stiefbroer Buffy en stiefzus Benji ben ik vanuit België de landsgrens overgegaan naar Nederland terwijl ik pas 9 weekjes oud ben. Wat een avontuur. In de auto hebben we ons keurig gedragen en eenmaal 'thuis', mochten we in de grote bench. Konden we een beetje wennen aan alle nieuwe indrukken.

In de bench gaf ik al aan, dat ik graag wilde spelen. Niet alleen met mijn kattenfamilie maar ook met mensen, groot en klein. Heb je een touwtje, ik sjees er achteraan. Muisjes draag ik in mijn bek de hele bench door.

Al gauw mochten we met zijn allen naar de grote kamer en daar ren ik lekker rond en ontdek ik steeds weer nieuwe dingen. Speelgoed, klimpalen, muisjes, balletjes, je kunt er niet genoeg van hebben. Eten vind ik heerlijk en ben al een grote jongen dus ga daarna netjes op de bak.

Ik ben Binky genoemd, niet dat ik echt luister maar wel omdat ze hier vinden dat ik echt enorm dapper ben. Ik laat de andere katjes allemaal zien dat mensen superleuk zijn!

Ik heb enorm veel energie, als de rest wil gaan slapen, ga ik nog even door... Vind het leuk om me te verstoppen en dan ineens de rest te bespringen. Ze zien me in het donker ook bijna niet aankomen, want ik ben bijna helemaal zwart, op wat witte haartjes op mijn borst, buik en oortjes na.

Trouwens, de waterbak, dat ik ook een leuk ding ... daar kun je met 2 poten tegelijk inspringen en dan ligt alles ernaast. Superleuk!!

Ik zou het liefst bij iemand thuis komen wonen met mijn zusje samen, maar als je al een speelkameraad in huis hebt, dan zal ik het daar ook vast heel goed mee kunnen vinden.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!