Benji

Poes
10 maanden


Hallo allemaal, Benji hier...
Iedereen in mijn (stief) familie heeft zich al voorgesteld. Nu is het mijn beurt.

Ik ben een tijgertje met witte sokken en een rood gezichtje. Iedereen die bij mijn opvanggezin op visite is gekomen, vind mij een plaatje om te zien. Word daar wel een beetje verlegen van. Maar als de veertjes aan touwtjes tevoorschijn komen, vergeet ik dat helemaal en ren me hier moe achteraan. Die veertjes zitten ook aan die vliegende beestjes die ik vanaf de vensterbank zie rondvliegen. Wauw, dat is leuk, dan ga ik op mijn achterpoten staan en probeer ik ze te pakken. Het is me alleen nog niet gelukt, dus ren ik nog maar eens achter die veertjes aan een stok aan.

Net als mijn broer Buffy, vind ook ik die handen van die grote wezens nog wel erg spannend. Maar als ik aan het eten ben, dan ben ik daar zo door afgeleid, dat ze mij wel kunnen aaien. Ook als ik lig te slapen en dat wezen gaat naast me liggen moet ik bekennen dat ik het stiekem toch wel lekker vind. En dat kan ik dan niet verbergen want dan begint mijn motortje te spinnen.

Voor mij geldt ook, het allerliefst zou ik graag met mijn broertje Buffy willen verhuizen, zodat we een beetje steun aan elkaar hebben maar als je al een speels katje hebt of je besteedt veel aandacht aan mij, komt het ook vast goed.

Kom je mij/ons snel eens bezoeken zodat je op slag verliefd wordt?Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!