Mirre

Poes
2 jaar


Dag lieve mensen! Jullie kennen me nog niet, maar dat gaan we nu even veranderen!
Ik ben een jonge sprankelende meid. Nee, zoiets zeg je natuurlijk niet snel over jezelf, maar ze hadden me toegefluisterd dit echt even te benoemen.
Het is hier behoorlijk druk in Villa Vagebond. Veel viervoetig volk. Ik heb geen problemen met soortgenootjes, maar om nu elke dag hoi en dag te moeten zeggen tegen 40 katten... En uit beleefdheid vraag ik ook nog eens: 'Alles goed?' Nou... De 1 zegt 'goed hoor' en huppelt weer door. Maar je hebt er ook bij die zijn zooooooo langdradig. Wil je op het gemak wat wandelen, moet je eerst een half uur luisteren naar zaken als 'ik heb het keukenkastje opengemaakt en weet je wat ik vond' of 'ga je naar buiten, schijnt de zon niet, dus toen ben ik maar weer naar binnen gegaan.' Maar hey, ik ben een beleefde meid, ik knik en mompel vervolgens dat ik echt even moet rusten.
Moet ik helemaal niet, ben jong en nieuwsgierig, haha.
Maar nogmaals, ik vind soortgenootjes geen enkel probleem. Ik heb een zacht karakter, ben lief voor iedereen, mens en dier. Gek op knuffeltjes, kusjes uitdelen, op schootje liggen. Ik ben me er eentje, maar het is zo lekker!
Ik zoek een huisje waar ik vriendschappen kan sluiten, voor het leven. Voor altijd.
Een eigen huis, een plek onder de zon, en altijd iemand in de buurt die van me houden kon. Kopje thee hoeft niet.
Spreken we wat af? Krijg je alvast een kopje liefde tegen je been. Tot later hoop ik. Liefs Mirre xxxWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!