Silvie

Poes
3 jaar


Welkom Silvie!

Zeg nou zelf, wat heeft ze toch een aandoenlijk snoetje <3
Haar verhaal is helaas wat minder aandoenlijk, ze werd gevangen in het bos....en binnengebracht in het plaatselijk asiel. Daar werd ze gesteriliseerd en wilden ze haar terug uitzetten, ja je leest het goed, gewoon terug uitzetten in het bos. De meldster gaf tevens aan dat ze last had van haar pootje, ze heeft moeite met steunen op haar pootje. Het asiel wilde echter niets weten van verder onderzoek, geen kosten steken in een zwerfkat. Zelfs behandelen tegen wormen en vlooien was nog teveel gevraagd. Dat zijn harde woorden voor een asiel die er juist voor deze dieren hoort te zijn. Dieren die het moeilijk hebben en nergens terechtkunnen.
Haar halve oor is er voor het gemak nog even afgeknipt, zodat ook goed zichtbaar is, dat ze geholpen is. Dat kan toch allemaal wel wat minder bruut. We hebben het altijd moeilijk met een dergelijke houding ten opzichte van dieren. Zo moet het niet zijn, maar het geeft wel aan, hoe er omgegaan wordt met zwerfkatten. Een leven betekent niets...helemaal niets..
Bij ons is ze uiteraard wel welkom. Vandaag gaat ze naar onze dierenarts en gaan we zien wat er met haar pootje aan de hand is en hoe haar verdere gezondheid is.
Lief meisje, je kreeg geen eerlijke kans, maar vanaf nu ben je veilig. Wij helpen jou welWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!