Hathi

Poes
9 maanden


Mijn beurt om me voor te stellen! Leuk zeg, ik hou van mensen en ik hou van aandacht. Dus mezelf voorstellen doe ik graag!
Mijn naam is Hathi. Een beetje stoer voor een keurige dame als ik he. Komt doordat de mensen hier snel even keken, eerst mijn broer, een kater, toen ik, ook een kater…. Pffff zo stom! Ik snap het wel, mijn mooie lange haren verbergen wel eens wat, maar ik ben toch een meisje hoor!
Mijn broer en ik zijn gevonden langs een wei. Kan je je dat voorstellen? Klein, teer en zo een prachtige exemplaren gewoon alleen langs een wei? Gelukkig kwam er een lieve jongen langs die ons meteen veilig naar een gastgezin bracht. Daar stond al een zachte mand en een heerlijke fles klaar. Dat was beter! Die fles geef ik nog niet af, maar ik begin ook al netjes uit een bakje te eten hoor. Dat moet zegt mijn opvangmama, want binnenkort mag ik naar een eigen plekje met eigen bakjes en mandjes.
Nu paradeer hier een beetje rond, loop wat mooi te zijn… en wacht dus op jou. Mijn nieuwe mensen, mijn eigen thuis met mijn eigen voerbakjes en mandje.
Stiekem hoop ik dat mijn broertje mee mag, of mijn vriendinnetje Ikki. Maar als jij al een katje of hondje in huis hebt is het ook goed. Oja, en niet te veel weg, want ik wens wel nogal wat aandacht!
Nou, zie ik je snel dan?
Pootje van Hathi.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!