Ikki

Poes
10 maanden


Oh hallo, wil je wat van mij weten? Mijn broer Sahi zei het al, we mogen ons voorstellen… Nou ik ben wat minder dapper dan mijn broer, maar goed.
Mijn naam is Ikki. Lekker makkelijk he! Samen met mijn broers liep ik op een boerderij. Mijn broer en ik, wij lieten ons oppakken door kinderen, en werden naar een beter plekje gebracht. Mijn andere broer rende heel hard weg en verstopte zich. Eerst dacht ik, die heeft geluk! Later begreep ik dat ikzelf degene was die geluk had. Wij werden namelijk goed verzorgd, we kregen lekkere hapjes en ons vachtje werd ontdaan van kriebelende beestjes. Maak je niet ongerust, ook mijn andere broertje werd gevonden, een paar daagjes later.
Het heeft even geduurd, maar inmiddels zijn we een beetje gewent. Zelf vind ik mensen nog een beetje spannend. Maar ook heel lief. Als mijn opvangmama rustig gaat zitten ga ik om haar benen draaien. Ze spreekt me dan lief toe, dan kan ik niet anders dan me toch laten oppakken om even heerlijk bij haar te liggen. Lekker aaien…maar niet opstaan of plots bewegen, dan schrik ik me een hoedje en vlieg ik weg! Komt wel goed allemaal, hoort allemaal bij het wennen…
Nu ben ik op zoek naar een plekje waar ik wat tijd krijg. Bij mensen die rustig kunnen zitten en mij lief willen toe spreken. Zeker weten dat ik dan gezellig bij je kom, gaan we fijn samen bank hangen , tv kijken, boekje lezen, gewoon iets waar jij rustig bij blijft, en ik dus ook.
Het zou nog fijner zijn als een van mijn broertjes mee mocht, dat is vertrouwd voor mij, maakt het een stuk makkelijker. Of heb jij al een vriendje voor mij in huis? Niet te dominant? Gewoon een gezellig typje? Ook prima.
Nou, dan zie ik je snel. Als je dan even tijd neemt, zie je mij ook.
Tot gauw, pootje van Ikki.
 Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!