Yomi

Poes
1 jaar


Enkel samen te plaatsen met haar broertje Olkje ♥

Heb je mij echt op de foto gekregen? Nou dan heb je geluk, want ik ben een kleine wiebelkont en vind het heerlijk om te spelen. Als er wat te beleven valt dan sta ik voorop! Samen met mijn broer Olkje rollebol ik voortdurend door de kamer. Lol dat we hebben!

Mijn broertje doet trouwens altijd alsof hij de dapperste is, maar als het erop aan komt dan rent hij weg en ben ik de pionier die de boel moet verkennen. En waar hij het nog vaak eng vindt om zich te laten aaien, laat ik toch al vaker zien dat ik het best wel aandurf om me te laten aaien. Maarreh... Ik moet toegeven, ik blijf voorlopig nog wel een speciaal gevalletje. Ik schrik soms zo van iets onverwachts dat ik ga blazen. Dan moet ik me vermannen: "Yomi, gedraag je, dit is goed volk!" En dan is het weer ok. Ik. kan je echter niet beloven dat ik een schootkatje ga worden.

Toen ik zo'n 6 weken oud was, kwam ik samen met mijn 3 broertjes en zusjes in de opvang. We groeiden aanvankelijk op als "wilde" katten langs een drukke weg. Ons was geen lang leven beschoren bij al dat autoverkeer. Toen we 4 maanden oud waren haalden ze ons daar weg. Wat waren we toen bang, zeg! In ons gastgezin konden we vervolgens wennen aan de mensen. Dat was heftig voor ons. We lieten ons niet aanraken en bliezen en sloegen om ons heen als er iemand waagde een hand naar ons uit te steken. Langzaamaan leerden we de mensen echter te gaan vertrouwen en de situatie is nu heel anders.

Ik zou overgelukkig zijn als ik samen met mijn broer Olkje geplaatst zou kunnen worden!

Heb jij het geduld om mijn vertrouwen verder te winnen? Ik wacht op jou!!!❤

Liefs,
Yomi.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!