Pookie

Kater
7 maanden


Heb jij bij het begin van het nieuwe jaar ook goede voornemens gemaakt? Heb je misschien besloten om meer te gaan bewegen? Maar vind je het soms moeilijk om dat vol te houden?
Dan heb ik, Pookie, de ideale oplossing: haal mij gewoon in huis! Ik ben een speelse jongen van 7 maanden oud en zorg ervoor dat je op een leuke manier actief blijft. Mijn favoriete tijdverdrijf is spelen met de vishengel, en eens ik begonnen ben blijf ik makkelijk een paar uurtjes bezig. Goed voor jouw armspieren en we bouwen allebei conditie op: win-win dus!
Na de inspanning is het tijd voor ontspanning en kunnen we samen tv kijken, mijn andere grote hobby. Als je mij dan ook nog over mijn kopje en achter mijn oortjes kriebelt ben ik in de zevende hemel!
Zal ik je trouwens eens iets verklappen? Ik ben buiten geboren en bracht daar de eerste 2 maanden van mijn leven door. Ik was dus echt een wild katje toen ik bij mijn opvangmama aankwam en doodsbang van mensen. In het begin was ik dan ook totaal niet aan te raken en kwam ik alleen uit mijn verstopplek om te eten en naar het toilet te gaan. Beetje bij beetje begon ik echter te ontdooien, ik ging op ontdekking, begon te spelen, sloot vriendschap met de andere katjes hier en liet me uiteindelijk ook aaien en kreeg vertrouwen in mensen. Mijn opvangmama zegt me elke dag hoe trots ze op me is omdat ik ben opengebloeid tot een aanhankelijk, zachtaardig en lief katje. Ik kronkel om je benen als je thuiskomt, overlaad je met kusjes en hou je 's nachts gezelschap op bed.
Je moet echter ook wel weten dat ik door mijn verleden erg gevoelig ben. Dat betekent dat ik verandering en alles wat onbekend is waarschijnlijk altijd een beetje eng zal vinden en dus wat tijd nodig heb om me ergens thuis te voelen. Ik ben dan ook op zoek naar een rustige thuis, liever geen kleine en drukke kindjes dus. Een niet-dominant katje in huis vind ik oké maar is geen must, ik vermaak me ook prima in mijn eentje. En het belangrijkste: laat me op mijn eigen tempo wennen aan mijn nieuwe huisje. Ik zal misschien niet de eerste avond al naast je op de bank zitten, maar eens ik je vertrouw en je mijn hartje gegeven heb, is het voor altijd.
Kan jij mijn goede voornemen om dit jaar mijn eigen warme thuis te vinden waarmaken? Laten we dan snel afspreken, ik leg mijn vishengel alvast klaar!
liefs PookieWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!