Targa

Poes
1 jaar


Mooie kleine Targa,


Na vele maanden uitrusten is jouw moment gekomen om een eigen mandje te zoeken. Als pleegmama heb ik je langzaam zien veranderen van een heel bang en schuw katje naar een speels vogeltje. Bang en schrikkerig ben je nog steeds want je mist nog een hoop zelfvertrouwen.

Kon je maar in de spiegel kijken en zien wat ik zie. Een prachtig mooi en aandoenlijk katje die zo hard haar best doet een sociaal katje te zijn. Je hebt hier in huis 2 vriendinnen en daar ben je gek op dus een huisje met een zelfzekere en super sociaal lief vriendje zou voor jou helemaal heerlijk zijn. Je vriendinnen hier zijn wat dominant en dat vind je soms moeilijk omdat je zo graag bij ze wil rollen. Je laat je een beetje “het kaas van je brood eten”.

Een lief sociaal vriendje zal jouw zelfvertrouwen doen groeien. Je bent een ontzettende speelvogel. Van touwtjes, balletjes, papier tot karton alles is leuk. Alleen die mensenhanden...daar is nog werk aan. Met geduld, liefde en iets lekkers kom je steeds dichterbij en gaat je staartje voorzichtig de lucht in.

Langzaam ben je aan het veranderen in een mooie dame met een apart snoetje. Je bent zelfs een beetje rossig aan het worden tussen die mooie grijze vacht. Beeldschoon meisje met een klein hartje. Je verdient een heerlijk huisje het liefst met een vriendje. Kinderen vanaf 15 jaar zijn geen probleem. Je vraagt enkel tijd, tijd om te groeien vooral in je koppie.

Is er ergens zo’n huisje? Ik denk het wel. Ook voor jou is er iemand die zal vallen voor je speelsheid en schattige bekkie.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!