Duff

Kater
13 jaar


Duff kan enkel op afstand geadopteerd worden!
HIER vind u meer informatie hierover.

Hallo allemaal, 
Mijn naam is Duff en zo zie ik er ook wel een beetje uit, maar ookal ben ik een een oudje stiekem zit er toch nog best wel wat leven in me hoor. Hoe oud ik precies ben? Dat weet ik eerlijk gezegd even niet meer.. Dat is geen dementie hoor! Maar na zoveel jaar op straat raak je de tel toch een beetje kwijt.
 
Ik wil echt niet klagen hoor maar ik heb het niet altijd even makkelijk gehad. Gelukkig zit ik nu binnen, warm huis, zacht bedje, eten zoveel ik maar wil! Ik vind het wel goed zo :). Toch... Het enige wat nu nog mist is toch wel een baasje, het liefst eentje die van knuffelen houdt, zo eentje die lekker op de bank ploft met een boek of een filmpje kijkt. Wat zou ik daar toch graag naast zitten, niet te gek, gewoon lekker samen thuis. 
Wie o wie mag ik gezelschap gaan houden? 

Ohja! Zou het bijna vergeten, vanwege mijn zware leventje op straat en de slechte voeding die ik al die tijd heb moeten zoeken zijn mijn nieren helaas niet meer helemaal zo gezond als zou moeten.. Niet gevreesd! Een keer per dag een beetje medicijn in mijn eten en ik heb helemaal nergens last van.


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!