Anna

Poes
9 jaar


Hallo allemaal,

Ik ben Anna, alhoewel ze me hier in de Villa ook wel heel liefdevol Anna’ke noemen.
Ik heb naar zeggen een erg aandoenlijk snoetje.
In het begin hadden ze hier veel compassie met me. Mijn vacht zat volledig in de klit en ik had pijn aan mijn bekje. Gelukkig heeft de dierenarts hier snel iets aan kunnen doen, dus wil ik die periode nu voor eens en altijd achter me laten!
Mijn vachtje is weer mooi blinkend en glanzend, en ik heb een vollere toet gekregen.
Ik droom van een eigen huisje, een plek onder de zon. Heerlijk liggend in een zacht warm mandje, een aaitje hier, een aaitje daar, dan hoor je me zachtjes spinnen want daar kan ik erg van genieten.
Af en toe eens een rustige wandeling door de tuin en lekkere hapjes voorgeschoteld krijgen. Dat is voor mij de ideale wereld!
Andere katjes geen probleem. Soms heb ik wel eens vlindertjes in mijn buik, als ik een knappe kater zie passeren. Kopje kroelen, staartje fier omhoog...
Als ik even schuin naast me kijk, dan zie ik tot mijn grote verwondering dat ik al 10 maanden in de opvang zit. Jongens... 10 maanden, dat is lang!
Ik wil gewoon eens bezoek ontvangen, eens kennismaken, snap je? Nog nooit is er iemand in mij geinteresseerd geweest, ondanks het feit dat ik zo'n zacht karakter heb, zoveel te bieden heb...
Maar goed, we proberen het weer eens!
Zien we elkaar snel?
Liefs Anna xWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!