Floor

Poes
3 jaar


Ik ben Floor. Ze schatten me hier zo'n 2 à 3 jaar oud. 

Ik heb het niet zo op mensen, ik ben er bang van. Ik houd meer van mijn eigen soort. Samen smoezen en kopjes geven. Misschien heb je me samen met Janneke op de foto gezien? Ja, met katten vind ik het wel gezellig. En met honden ook wel hoor; mit ze maar rustig doen!

Daarom voor mij ook geen kleine kinderen. Die zijn me te druk. Dan raak ik helemaal in de stress en ga tegen de wanden op! 

Voorheen heb ik bij een gastgezin gewoond. Daar hebben ze me wel eens voorzichtig geaaid toen ik aan het slapen was. Natuurlijk merkte ik dat wel, maar ik had inmiddels wel wát vertrouwen gekregen in die mensen. Om te laten merken dat ik hen toch wel lief vond gaf ik af en toe kopjes tegen hun benen. 

In de Villa zit ik vaak buiten in de ren. Maar voor een hapje kom ik wel naar binnen. Meestal probeer ik me ergens te verstoppen, maar dat is nog niet zo gemakkelijk met mijn kleur! Dan hoor ik ze zeggen: 'Oh, wat een schone die witte!'.
Hebben ze me weer ontdekt!

Zoals gezegd heb ik het niet zo op mensen, maar als je rustig bent en héél veel geduld met me hebt,  zou dat eventueel, heel misschien, wel kunnen veranderen.

Denk ik…..Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!