Vito

Kater
2 jaar


Vito

Hallo lieve mensen, mag ik mij voorstellen: mijn naam is Vito (1 jaar oud)! Ik ben een zeer levendige, tikkeltje stoutmoedige, maar in de kern lieve, jonge kater met een fraai zwart glanzend vachtje, en ik ben op zoek naar een nieuw plekje waar ik de ruimte krijg om naar hartenlust te ravotten en rond te rennen.

Mijn opvanggezin heeft mij vernoemd naar de legendarische Don Vito Corleone, en eerlijk gezegd, een kleine kwajongen ben ik ook wel. Zo speel ik dag en nacht kat en muis; met een handschoen, of met je tenen. Als zwerfpoesje heb ik leren overleven in de wilde Vlaamse weides en ben ik altijd, maar dan ook altijd, op zoek naar eten. Mijn moeder heeft mij geleerd dat ik altijd eerst andermans bordje moet leegeten, alvorens ik iemands anders kaas van het brood eet. Je mag mij aaien, mits ik daar eten in ruil voor terug krijg. Kieskeurig ben ik daarbij overigens niet, vlees, vis of vegetarisch, alles verslind ik alsof mijn leven ervan af hangt. Hoewel ik mensen steeds meer vertrouw, met name die mij eten geven, en ik mijzelf zeker niet verstop, leid ik graag mijn eigen leventje. Aan mensen moet ik dus nog wat wennen, feline vriendjes heb ik daarentegen graag om mij heen. Ik heb mijn hele leven andere poezen om mij heen gehad, en ik vind het heerlijk om te rollebollen met mijn soortgenootjes. Als ik niet eet, slaap of op sokjes jaag kijk ik daarnaast graag tv, met name voetbal en natuurdocumentaires. Ik volg dan een wedstrijd lang de bal of ik kijk vol bewondering minutenlang naar mijn grote neven en nichtjes in het wild.

Kortom; ik ben een speels en onafhankelijk boefje, op zoek naar een nieuw tehuis waarin ik liefdevol word opgevangen, waar ik de ruimte krijg om te jagen, te groeien en te stoeien met andere poesjes. Een schootkat zal ik wel nooit worden, ik ben en blijf een geboren spring-in-het-veld. Veel aandacht heb ik niet nodig, eten wel. En 1 ding beloof ik: saai wordt het met mij nooit!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!