Lori

Poes
5 jaar


Yo!

Alles kits achter de rits? Heb je eventjes tijd voor mij? Ik mag mij voorstellen, dus hier komt ‘em! In een vorig leven, liep ik wat ziekjes te wezen. Kale plekken in mijn vacht en vreselijke pijn in mijn bekje, waren toen een dagelijkse bekommernis. Gelukkig mocht ik bij Villa Vagebond binnenkomen! Op de agenda stonden ten eerste: een operatie aan mijn salle à manger en ten tweede mijn vacht terug op zijn plooi laten komen. Letterlijk en figuurlijk;-).

Et voilà! Sinds kort ben ik helemaal opgeknapt en mag ik op zoek naar een nieuwe familie. Wat moet je meer weten van mij? Wel, ik ga er niet te veel kak aanhangen. Gewoon kort en bondig. Ik houd van rust. Chill en zen zijn belangrijke begrippen voor mij. Ik heb 4 jaartjes op de teller en ben dus nog in de fleur van mijn leven! Enneuh … verder moet je maar eens naar mijn filmpje kijken. Dan begrijp je wat ik bedoel.

Maar nu dé hamvraag! Bij wie mag gaan wonen? Want ik kan wel wat persoonlijke liefde en warmte gebruiken!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!