Delina

Poes
7 jaar


Delina

That's me! Ik mag mezelf ook eens voorstellen. Niet zo handig in de drukste periode van het jaar, met al dat jonge grut zo aandoenlijk en koddig. Maar hey, ik was ooit ook een kleine baby en ik ben mijn schattigheid niet verloren!
Nu, ik ben geen knuffelbeestje, is niet zo mijn dingetje. Wat niet is, kan nog komen, maar momenteel vind ik het goed zoals het nu is. Ik maak vrienden, kattenvrienden, en vind het zalig om in hun nabijheid wat rond te paraderen.
Ik trek een beetje mijn eigen plan, een zelfstandige dame met een eigen visie.
Mijn hartje is van goud, mijn karaktertje zacht. Ik denk persoonlijk, wanneer ik geadopteerd word? Je nog eens verbaasd zult staan van mij! Wie weet  zoek ik meer toenadering, vertrouw ik jouw aanwezigheid in mijn comfortzone en zit er zelfs een aaitje bij. Ik zou wel de sprong willen wagen, een beetje eng wel, maar wie niet waagt niet wint.
Ik jaag me niet zo snel op, ben relaxt, en misschien vanwege mijn karaktertje, val ik niet zo snel op.
Ik zoek mijn chillplekjes uit, soms waag ik me een aan een wandeling door de gang, maar ik voel me opperbest in de strandkamer van Villa Vagebond.
Maar diep van binnen verlang ik enorm naar een plekje voor mezelf.... een plek waar ik voor altijd mezelf mag zijn met jou aan mijn zijde.
Knipoogje DelinaWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!