Otje

Kater
2 jaar


Hey, ik ben Otje,
 
Ze noemen me hier Otjepetotje of liefkozend driewielertje :-)
Ja, je leest het goed, ik beweeg me voort op 3 pootjes. Toen ik vanuit Griekenland hier naartoe kwam, waren het er nog 4, maar het zat me toch allemaal vreselijk in de weg. Er werd besloten om me te verlossen van dit obstakel, en sindsdien ben ik razendsnel geworden.
Mijn hele achterhand is verbrijzeld door een aanrijding, hierdoor zat ik in Griekenland mijn hele kittentijd in een Bench. Jeetje, er is een wereld voor me opengegaan sinds ik in Nederland ben. Ik heb nu een huis en een tuin tot mijn beschikking en ik mag crossen, spelen en liggen waar ik wil. Er wonen hier nog heel veel andere katjes, en dat zijn mijn beste vrienden. Het maakt niet uit, mens of dier, als er een zie, dan moet ik prieten.
Ik ben lief en bijzonder knap, al zeg ik het zelf, waarom zit ik dan nog steeds in opvang zul je denken? Dat zit zo... mijn blaas moet enkele malen per dag leeggemaakt worden, geen moeilijke klus hoor, mijn opvangmama kan dat iedereen leren, ik heb namelijk geen controle over mijn blaas en ontlasting. Restantje van het ongeluk, dit zal ook altijd zo blijven.
Verder heb ik nogal gevoelige darmpjes, dus ik sta op een strikt dieet van gezonde brokjes hiervoor, dan gaat het prima. Wel jammer van al die lekker hapjes, maar ik voel me dan veel beter en dat is heel wat waard.
Verder ben ik ongecompliceerd, altijd goedgemutst, geen minderwaardigheidscomplex, maar gewoon een vrolijk kitten van een jaar :-) (althans, zo voel ik mij)
Ik zoek een thuis, waar mijn dingetjes geen probleem zijn, mensen die hier mee overweg kunnen en niet boos op mij worden als ik een ongelukje heb. Gewoon mensen die mij nemen zoals ik ben en dat extra stukje zorg aan mij willen geven.
Andere vriendjes die met mij willen spelen is een must, ik kan gewoonweg niet zonder. Een tuin waar ik niet uit kan, heeft ook zeker de voorkeur, ik ben graag en veel buiten.
perfectie staat niet op mijn verlanglijstje, ik neem jou zoals je bent, en jij neemt mij zoals ik ben. Otje, met (bijna) alles erop en eraan. Je krijgt een enorme berg liefde van mij, want daar heb ik genoeg van te geven. Wil je meer over mij weten? Dan zal mijn opvangmama verder alles over mij vertellen.
 
Veel liefs, Pootje van Otje


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!