Tijn

Kater
5 jaar


Hoi, ik ben Tijn!
Ik zit al meer dan 2 jaar in opvang, echt niet normaal. Ik was vroeger beschoten en er zat een kogeltje in mijn ruggenwervel, hierdoor raakte ik deels verlamd.
Het kogeltje werd verwijderd, maar de verlamming bleef. Ik heb wel na verloop van tijd, weer wat leren stappen, oefening baart kunst, nietwaar?
Ik ben een vrolijke gezette jongen, ik stap er blij op los, op mijn eigen speciale manier. Ik heb ondeugende trekjes, andere katjes achterna rennen, weliswaar ook op mijn eigen unieke manier, maar ik kan behoorlijk snel zijn!
Ik heb een paar vrienden hier, maar er zijn er ook een stel waar ik niet zo dol op ben. Ik heb niet zoveel met dominante katten, pfff.
Spelen doe ik niet echt, knuffelen daarentegen wel graag.
Mijn ogen zijn mooi, om in te verdrinken. Ik bekijk mijn opvangmama altijd met mijn meest aandoenlijke blik, en ze weet precies wat ik bedoel. Er is namelijk wel iets om rekening mee te houden, mijn blaas moet 2x per dag leeggemaakt worden, ik kan dat niet zelf.
Het is iets wat je even onder de knie moet krijgen, maar met wat oefening prima te doen. Vanwege het letsel in mijn rug, heb ik wat spondylose ontwikkeld, hier heb ik niet echt last van, ik kan me goed bewegen. Ja ik weet het, mijn plaatsingskansen zijn niet denderend, maar ik ga er dan ook eens lekker voor zitten!
Ik zoek iemand die mij met toewijding wil verzorgen, niet teveel andere katten, en die begrijpt wat ik nodig heb. Een beetje een speciaal persoon, zeg maar. En ik weet dat zulke mensen bestaan, al zijn ze niet in groten getale te vinden. Maar wellicht leest iemand mijn verhaal, kijkt in mijn grote groene kijkers en denkt: jij bent voor altijd de mijne, in voor- en tegenspoed. Klinkt best romantisch, toch!
Ik hoop dat jij mijn speld in de grote hooiberg wil zijn?
Knuffel van TijnWilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!