Tijn

Kater
4 jaar


Hoi, ik ben Tijn.
Ik zit al even in opvang, was zelfs beroemd op facebook, vanwege mijn bijzondere verhaal. Ok, de korte versie ter opfrissing, ik was beschoten en er zat een kogeltje in mijn ruggenwervel, hierdoor was ik verlamd geraakt. Het kogeltje werd operatief verwijderd, maar de verlamming bleef. Wel heb ik door de tijd heen weer wat leren stappen, oefening baart kunst, nietwaar? Ik had ernstige problemen met het legen van mijn blaas en werd opgenomen in de kliniek in Luik, dat is mijn redding geweest.
Maar de vraag is natuurlijk, hoe gaat het nu met mij? Ik ben een vrolijke gezette jongen, ik stap er wat op los, op mijn eigen aparte manier. Ik heb mijn ondeugende trekjes, andere katjes achterna rennen, weliswaar ook op mijn eigen unieke manier, maar ik kan behoorlijk snel zijn. Ik heb een paar vrienden hier, maar er zijn er ook een paar waar ik niet zo dol op ben. Met dominante katten heb ik niet zoveel, die ga ik achterna rennen om te laten zien dat ik me ook kan laten gelden. Spelen doe ik niet echt, knuffelen daarentegen wel graag.
Mijn ogen zijn mooi, om in te verdrinken. Ik kijk mijn opvangmama altijd met mijn meest aandoenlijke blik aan, en ze weet dan inmiddels ook precies wat ik graag wil en nodig heb. Er is namelijk wel iets om rekening mee te houden, mijn blaas moet 2x per dag leeggemaakt worden, ik kan dat niet zelf. Het is iets wat je echt even onder de knie moet krijgen, bij mij werkt dat nog iets anders dan bij andere katjes met blaasproblemen, maar met wat oefening prima te doen. Door het letsel in mijn rug heb ik wat spondylose ontwikkeld, hier heb ik niet echt last van, ik kan me goed bewegen.
Qua eten ben ik niet zo moeilijk, lekkere brokjes, wel wat rekening houdend met gevoelige darmen en ik ben verzot op Gourmet soupjes, daar kun je me 's nachts voor wakker maken :-)
Ik zoek iemand die mij met toewijding wil verzorgen, niet teveel andere katten heeft, en die begrijpt wat ik nodig heb. Een beetje een speciaal persoon, zeg maar. En ik weet dat ze bestaan, al zijn ze niet in grote getalen te vinden. Maar wellicht leest iemand mijn verhaal, kijkt in mijn grote groene kijkers en denkt, jij bent voor altijd de mijne, in voor- en tegenspoed. Klinkt best romantisch, toch!
Ik hoop dat jij mijn speld in de grote hooiberg wil zijn?
Knuffel van Tijn


Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!