Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Casper Kater 4 maanden


 

Hier ben ik dan, een lieve kleine speelse ukkepuk. Ze weten niet van waar ik ineens kwam maar ik had alleszins geen mama of papa of broers of zussen bij me....en ik was toch wel te klein om zomaar aan mijn lot over te laten.

Zo ben ik dan bij mijn opvangmama terecht gekomen. Ik had dadelijk door dat dat wel iets voor me is, ik voel me dan ook al heel goed thuis. Mijn opvangmama zegt dat ik helemaal gemaakt ben voor een (t)huiskat te zijn! Ik zal eens even opnoemen wat ik al allemaal over mij gehoord heb:[ ik ben speels, actief, loop en ren overal rond, ik eet goed, ik drink goed, ik ken de kattenbak, ik ben niet bang, ik heb mensen graag (ik ga lekker bij ze liggen, of ik probeer ze mee actief te maken als ik ook wil spelen), ik kan dus lekker wild zijn maar ook lekker rustig. Ideaal toch!
Verder is er niets bijzonders over me te vertellen.
Of ja, nog even benoemen dat ze mij super schattig vinden, dat ik mooie grote blauwige oogjes heb, en een leuke print (mijn strepen lopen zo dat ik een zwarte rechte streep op mijn ruggengraat heb), ze vinden me erg mooi.
Oh ja, en ze hebben me CASPER genoemd! ❤️

Nou, genoeg gezegd toch?! Druk jij op de mailknop nu en mag ik voor altijd bij je komen wonen? 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg