Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jonas valt onder onze aids positieve katten. Jonas heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Jonas op afstand adopteren.

Jonas Kater 5 jaar

>

Mijn hart brak, toen ik in een hokje werd geplaatst. Een plek die ik niet begreep. Ik was bang, een troosteloos bestaan.
Mijn ogen verloren glans en ik zat mijn tijd uit. Wat zou er met me gebeuren, wat was er mis met mij.
Ik kende niemand, ze waren lief voor me , maar ik begreep het niet. Het dierenasiel.
Ik ben aids-positief en achteraf hoorde ik dat men zich heel veel zorgen maakte. "Wie wil hem nou".
Toen ging ineens de deur open en ik mocht mee. Mee naar een plek die ik wederom niet kende. De mensen waren blij, waarom?
En toen kwam ik hier, de plek waar ik nu logeer. Ik wist niet wat ik zag! Ik kreeg vrijheid, ik kon lopen waar ik wilde. Het voelde als een soort van thuiskomen, maar ik wilde er eerst nog niet aan toe te toegeven. Is het te mooi om waar te wezen?
Weken verstreken en de muur rond mijn hart begon af te brokkelen. Mijn ogen kregen langzaam weer glans, het kriebelde in mijn buikje, ik kreeg vleugels!
Ik moet zeggen, er zijn wat kilootjes bijgekomen, maar het misstaat me niet ( doet rondje voor spiegel). Mijn liefde voor de mens is fors toegenomen, ik ben dol op knufffelen! Ik hecht me graag aan vaste gezichtjes, maar dat is normaal. Vertrouwdheid vind ik zo ontzettend belangrijk! Dan ben ik superman, dan komen al mijn verborgen krachten naar boven! Dan speel ik met je, spring ik hoog in de lucht, wapperende veertjes zijn de max. Ik wil heel graag op schoot liggen, maar die Boef van hier, die is me altijd voor en ik dring me nooit op.
Ik ben dus aids-positief, ik vecht nooit met andere katten, ben een brave jongen. Ik kan alleen, maar 1 of 2 katjes is ook geen probleem.
Ik heb geen staart meer, die hebben ze er maar vanaf gehaald, die was gewond en dus stom.
Ik ben een bloeier. Als je mij de tijd geeft, mij laat bloeien, dan zal ik jouw soulmate zijn voor altijd. Want ik ben eeuwig trouw, als ik je vertrouw.
Liefs van mij

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg