Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dushi Poes 9 maanden


Hallo allemaal,
mijn naam is Dushi, jullie hebben beslist al eens van mij gehoord. Toen het nog niet zo ging met me. Ik ben namelijk genezen van de vreselijke ziekte FIP.
Daarvoor heb ik een 84 daagse behandeling moeten ondergaan en dat was zeker geen leuke maar heel hard nodig anders schreef ik dit verhaaltje nu niet aan jullie.
De band met mensen is wat gekwetst door die behandeling maar ik leer nu een heel andere kant van mijn opvangmama. Ze brengt me de snoepjes die ik het liefst heb in ruil voor een aai over m'n bol.
In het begin vond ik dit nog eng maar inmiddels weet ik dat ze met goede intenties komt. Daarnaast ben ik altijd wel te vinden voor een lekker hapje ^_^
Ook kan ik het niet laten achter dat hengeltje met veertjes aan te racen die zij vasthoudt. Vindt ik heerlijk en is ook nog eens goed voor de conditie. Win, win!
Hier in de opvang waar ik verblijf lopen ook andere katjes rond. Allen iets ouder dan mij maar ik speel heel graag met hen, heerlijk stoeien en ravotten! Oh, en uitdagen want daar ben ik een kei in!
Wat ik zoek is een fijn, veilig en gezellig huisje met potentiële poezenvriendjes. Ik maak snel vriendjes, zul je zien.
Heeft mijn verhaaltje jouw aandacht en zou je mij wel eens in het echt willen ontmoeten? Schrijf dan een berichtje naar de mensen van kattenbemiddeling. Die regelen dit dan voor ons.
Tot snel!
Jouw Dushi ♥ 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg