Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

June Poes 5 jaar


Hoi iedereen,

wij zijn Balou en June een onafscheidelijk duo en gaan samen op zoek naar dat ene speciale plekje waar we for ever and ever mogen samen blijven. We hebben allebei onze eigenaardigheidjes of je kan ons ook gewoon speciallekes noemen natuurlijk. Ik Balou ben fiv positief maar i don’t care, ik geniet enorm van het leven en hou van knuffelen. Knuffelen met mijn vriendinnetje June maar ook met mijn opvangmama hoor. Je zou denken dat na wat ik heb meegemaakt ik de mens niet meer zou vertrouwen maar niets is minder waar. Ik werd door mijn mensen achtergelaten. Zij gingen ergens anders wonen en vergaten mij mee te nemen. Ik bleef nietsvermoedend thuis rondhangen maar werd na een tijdje weggepest door de nieuwe bewoners en hun viervoeters. Ik heb tijdje gevochten om te mogen blijven maar kwam uiteindelijk terecht bij een zwerfkatproject. Snel werd daar duidelijk dat ik een echte knuffelbeer pur sang was en kreeg ik een fijne plek bij mijn opvangmama met een hele grote buitenren zodat ik toch nog geregeld een frisse neus kon nemen. Ik werd nog gelukkiger dan ik al was toen er opeens een heel mooi zwerfpoesje bij mij in de ren gezet werd…. Achhhhh June….. het werd liefde op het eerste gezicht. Ze was beetje timide in het begin maar ik liet mijn charmes op haar los en voorzichtig kwam dat mooie meisje steeds een stapje dichterbij. Ze vertelde me dat ze was gevonden in een kippenhok waar ze dacht dat het veilig was om te bevallen. Ze werd binnen gepakt zodat haar kindjes groot konden worden en kwam zo bij mij terecht. Ze gaf toe dat ze wat bang is van jullie grote mensen en ze schrikt steeds van enorme drukke bewegingen maar ik heb haar stilletjes aan kunnen overtuigen dat die 2 beners het ook wel goed menen met ons en ja hoor heel voorzichtig geeft ons Junetje toe en zie ik haar genieten van een kambeurt en heel af en toe een rustige aai sessie. Goh doet deugd om haar zo te zien hoor. Jullie begrijpen dat ik haar echt niet kan laten gaan. Wij blijven samen, zoveel is duidelijk. Balou en June, June en Balou… wij zijn een team en hebben elkaar nodig. Wij blijven samen in goede en slechte tijden.

Hebben jullie toevallig een plekje voor ons samen ? Een huisje waar we samen mogen oud worden? Liefst ook met zo’n mooie buitenren zodat we samen in het zonnetje kunnen liggen want buiten spelen is een no go for me . Met mijn fiv + labeltje is het gezonder van binnen te blijven.

Wil je eens kennis komen maken ? Vul dan even zo’n formuliertje in voor ons beide dan spreken we keertje af. Liefs Balou en June xx

 

June wordt samen met Balou geplaatst.


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg