Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Eleanor Poes 3 jaar


Hallo ik ben Eleanor en ik ben op zoek naar een leuke plek om te wonen. Ik zal me even voorstellen, kwestie van elkaar wat te leren kennen. Samen met mijn kittens ben ik vlak naast drukke straat gevonden. Gelukkig nam iemand ons mee. Zo kon ik mijn kittens zonder zorgen groot brengen. Ik vond dat best wel eng hoor, want mensen was ik niet meer gewend! Mijn kittens zijn ondertussen het huis uit, ze staan op eigen benen. Dat vind ik prima, hebben ze verdient! Maar ik ben nog bij mijn pleegmama, in het begin dat ik hier was moet ik toegeven dat ik mijn draai moeilijk vond! Maar ondertussen hebben mijn pleegmama en ik het voor elkaar.

We hebben afspraken gemaakt weet je wel! Ik krijg weekje bij weekje meer vertrouwen en mijn pleegmama geeft me de tijd en ruimte die ik nodig heb. Nu ik ben hier niet alleen hoor, want er zijn al meerdere katjes komen logeren. En ik leer van hen dat mijn pleegmama helemaal oké is en dat ik veilig kan rondwandelen en eten als ze er is. Ik durf ook al aan haar vinger snuffelen en als ik een hele dappere dag heb mag ze mijn staart heel even aaien! Ik leer elke dag weer nieuwe dingen! Zo heb ik mijn pleegmama geleerd dat als ik aan mijn bakje ga staan en naar haar kijk ik best wel wat natvoer zou lusten. En dan krijg ik lekkers! En als mijn buikje dan vol is ga ik op mijn krabpaal zitten en kijk ik naar mijn pleegmama en gooi dan poezenkusjes naar haar! En dan krijg ik te horen dat ik zo een lieve en knappe mie ben. Dat geeft me zelfvertrouwen weet je!

Wat ik zoek in een nieuwe thuis??

Wel ik ben niet veeleisend hoor!

Gewoon een plekje waar ik helemaal ik mag zijn!

Waar ik door het huis mag lopen en enkele leuke plekjes heb waar ik lekker rustig kan slapen en van een hoge plek de boel in het oog kan houden. Ik hoef niet persé naar buiten, maar als ik buiten zou mogen dan zal het in een afgesloten tuin of catio of een leuk terrasje moeten zijn. Ja klein dingetje ik heb gevoelige darmpjes. Niets erg hoor, met de juiste brokjes en natvoer heb ik er helemaal geen last van. En ik ben nog gemakkelijk ook, want het zijn geen dure dieet brokjes, nee gewoon brokjes met de juiste samenstelling vind ik prima.

Heb je andere katjes in huis? Nu dat kan wel, als we kunnen afspreken dat die me de nodige ruimte geven. Ben niet zo voor de opdringerige types.

Zo nu ken jij mij al een beetje, nu wil ik jouw, mijn toekomstige baasje ook wel beter leren kennen.

Stuur maar snel een mailtje en dan kom je gezellig eens met mijn pleegmama praten over mij. Weet wel ik luister mee.

En wie weet ga ik dan met jouw mee naar huis!

Tot snel

Eleanor 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg