Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Coco Poes 1 jaar


Hoi hoi, aangename kennismaking, ik ben Coco.

Ken je mij nog? Ik ben samen met mijn zussen van de straat gehaald toen mijn zus niesziek werd. Wat waren we fel onder de indruk toen we bij ons opvanggezin toekwamen. De eerste dagen liet ik mij dan ook niet zien, zo bang was ik. Maar na verloop van tijd begon ik ook in te zien dat het hier zo slecht wel niet was: zachte mandjes, een krabpaal en veel en altijd eten en drinken.

Dus wat ben ik blij om jullie te zien en dat zal ik laten zien door veel op de grond te rollen en te miauwen want dat doe ik graag. Heel veel geluid zodat ik veel aandacht krijg maar aaien vind ik eigenlijk nog net een brug te ver. .Ik vind het geweldig om naar jullie te komen en is te snuffelen maar aaien hoeft voor mij nog niet maar wie weet als jullie goed voor mij zorgen verdienen jullie het wel om mij te aaien. Het liefst eet ik heel de dag snoepjes of speel ik met een laser, dat vind ik echt geweldig maar als ik erachter kom dat ik de laser niet kan vangen zal je het zeker horen. Ik heb zeker een vriendje nodig, alleen vind ik het maar stil. En met een vriendje aan mijn zijde ga ik vast en zeker wat sneller stoerder worden.
Hopelijk tot snel,

groetjes Coco


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg