Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ernie Kater 1 jaar


.Mijn naam is Ernie en ik ben op zoek naar een nieuwe woonplek.

Sinds een paar maanden woon ik met mijn broertjes bij dit gastgezin in Brabant, maar nu vindt onze opvangmama dat het tijd is om op zoek te gaan naar ons eigen huisje. Ze gaat mij echt wel missen, want ik ben de grootste knuffelkont van het stel. Ik wacht rustig af tot mijn mens zich gesetteld heeft en kruip dan snel op schoot voor mijn uitgebreide knuffelsessie. Dit hou ik makkelijk een uur vol, maarja, de rest wilt ook weleens.
In de buitenren kan ik ontzettend genieten van het zonnetje op mijn snuit en de wind door mijn vacht. Een goed afgezette tuin waar in niet uit kan ontsnappen tijdens het verstoppertje spelen of racen zou dan ook helemaal super zijn!
Ik zou graag met een van mijn broertjes, Flipje, Binky of Ollie, verhuizen, want ik heb echt een speelkameraadje nodig. Maar heb jij al een jonge, speelse gast in huis, is dat ook helemaal prima.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg