Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dynah valt onder onze aids positieve katten. Dynah heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Dynah op afstand adopteren.

Dynah Poes 1 jaar


Contactadvertentie Dynah, 1 jaar oud
Een knappe elegante jongedame, normaal postuur, goudgele ogen waar menig hartje van op hol slaat.
Ze draagt elke dag dezelfde kleren, grijs wit, omdat dat wel zo makkelijk is.
Zij houdt van: mooi weer, luieren, tuinieren en wandelen. Ze houdt van de buitenlucht en is dan ook met grote regelmaat te vinden in de buitenren. Ze laat zich al strelen,zachtjes en met beleid. Dat wordt nog wat! Tot slot houdt ze van andere katten en geniet van lekker eten.
Zij houdt niet van: uitgaan, klussen in huis, veel mensen ontmoeten en klef doen. Ze drinkt niet, rookt niet en een drukke omgeving is niet aan haar uitbesteed.
Zij zoekt: een lief rustig koppel, man/vrouw, evt. grotere kinderen waar ze zichzelf kan en mag zijn. Mensen die geen schootpoes hoeven, maar een zelfstandige meid zoeken die op eigen tempo contact zal maken. Een tuin om in te vertoeven. Een andere kat is huis is sowieso een must, daar kan ze dan vriendjes mee worden.
Tot slot zoekt ze iemand die net als haar een verbintenis wil aangaan maar waar anderzijds ook ruimte is voor eigen persoonlijke groei.
Ze is aids-positief waar soms vooroordelen over zijn, dat vindt ze jammer.
Dynah is niet desperate, maar toch wel heel erg op zoek 🙂

Dynah trekt veel met Klaartje op. Daarom plaatsen wij haar graag samen met Klaartje. Op de foto is Klaartje het tijgertje en Dynah wit met tijger.
Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg