Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sher Khan Kater 1 jaar

>

Sher Khan en Sultan

'Sher Khaaaaannn! Kom es, wij mogen!' riep Sultan opgetogen tegen zijn beste vriend.
Sher Khan was aan het dutten en opende één oogje. 'Wat is er Sultan,' mompelde hij, 'ik was net aan het dromen over Minoes die me kwam versieren, dat wil ik graag nog even een goed einde geven.'
'Maar wij mogen op smoelenboek leuk doen, zodat ze ons komen adopteren, dat wil jij toch ook??' Sultan bleef hoopvol de kant van Sher opkijken, maar die was alweer diep in zijn Minoes droom verzonken.
'Nou, oke dan, deze kans laat ik niet liggen, dus ik zal voor twee babbelen,' zei Sultan dapper en begon te vertellen...

'Sher Khan en ik hebben elk ons eigen rugzakje. We ontmoetten elkaar in dezelfde opvang, er was meteen een klik. Sher was een kelderkat geloof ik, en toen behoorlijk pissed off. Zijn angst stond groot in zijn oogjes geschreven, hij vond de tweebeners maar een raar soort. Veel wilde hij er niet over kwijt, tijdens een melkbiertje drinken.
Mijn ervaring was niet zo dramatisch als die van hem. Ik ben in de natuur geboren, zo lekker tussen alle naaldbomen, bos en heuvellanden. Zaliggg. Op de camping kamperen tussen alle tentjes en caravans. Allerminst romantisch trouwens, ook niet zo comfortabel, zo zonder slaapzak en proviand. Daarom, mocht ik verkassen naar Zwerfkat in Nood.
Sher viel me op door zijn prachtige grote eerlijke kijkers. Zo'n gast waar je op kon bouwen, snap je. Dus ik besloot mijn slaapplek met hem te delen. De band werd elke dag sterker en nu zijn we beste vrienden. We delen alles! Behalve Minoes, daar moet ik vanaf blijven.
Hij vindt de mensen best lief, maar nog een klein beetje eng. Pas op, ik zie heus wel uit mijn ooghoeken dat hij zich laat strelen in zijn mandje. Zijn gespin en geronk verklapt hoezeer hij kan genieten van aaitjes.
Ik ook trouwens, ben een beetje dapperder dan hem. Jullie tweebeners zijn niet verkeerd. Voorzichtig open ik mijn hartje voor jullie en zorgzame handen mogen mij strelen, dan prietpriet ik er lustig op los.
Sher zoekt geregeld geborgenheid bij mij. Niks mis mee, zolang men niet het idee krijgt dat ik maar een zacht eitje ben. Ik ben stoer, sterk en groot! Ik ben dol op uitpuilende koelkasten en volle etensbakjes. Vul maar aan, ik loods het wel naar binnen, ben dan ook in de groei he!
Sher en ik gaan dus nooit uit elkaar en zoeken samen een huisje. Dromen zijn privé, dus Minoes blijft van hem, en Luna (mijn fantasietje) van mij.
Werk jij voltijds? Geen problemen mee, wij blijven graag thuis, maar de afwas moet je echt zelf doen.
Wij voelen ons niet zo snel alleen, zolang de snoeptrommel maar gevuld blijft HA.
Er zit veel liefde in onze lijfjes, en als je een beetje je best doet, word ik waarschijnlijk een lekkere knuffelkont :-)
Nah, dat was het denk ik. Sher, Sher??? Ben je al wakker?'
'Allang Sultan, maar eh, wie is Luna??'

 


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg