Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Buffy Kater 10 maanden


Hallo, ik ben Buffy. Nee, niet die Vampier Slayer maar een super leuke 11 weekjes oude kitten.

De eerste keer dat ik op de krabpaal sprong in mijn tijdelijke huisje, keek ik recht voor me uit en zag daar een enorm knappe verschijning zitten. Ik ken alleen mijn zusje Benji en stieffamilie Bowy en Binky dus dacht: wie is die knapperd daar? Met die mooie zwarte vacht, witte pootjes en dat schattige roze streepje op het neusje. Raad eens wat? Ik zat gewoon in een spiegel te kijken..

Ik ben nu een weekje bij mijn opvangadres en ben eigenlijk wel op zoek naar een gouden mand. Die mand houd ik heel schoon, als ik op de bak ben geweest, zorg ik ervoor dat ik die keurig netjes achterlaat. Ik graaf en graaf en poets ook de zijkant van de bak helemaal schoon.

Spelen doe ik erg graag, met balletjes, veertjes en de andere kittens maar slapen is ook een hobby van me.
Lekker tegen die andere 3 aan liggen en dromen van mijn forever huisje. Ik laat me al aaien maar vind dat nog wel heel spannend. Maar als die grote mensen mij rustig laten wennen, weet ik zeker dat we het hartstikke leuk zullen hebben.

Het allerliefst zou ik graag met mijn zusje Benji willen verhuizen, zodat we een beetje steun aan elkaar hebben maar als je al een speels katje hebt of je besteedt veel aandacht aan mij, komt het ook vast goed.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg