Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bollie valt onder onze aids positieve katten. Bollie heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Bollie op afstand adopteren.

Bollie Kater 4 jaar


Welkom Bollie!

Hier is dan onze Bollie. Bollie liep al geruime tijd rond te dolen op de parkeerplaats van een plaatselijke supermarkt. Hij kreeg zijn natje en zijn droogje van een lieve buurtbewoner, en ook mocht hij binnen wanneer hij maar wilde. Volledig binnenhouden ging echter niet, hij wilde zo ontzettend graag naar buiten. Het was een gevaarlijke situatie met al het verkeer wat op en af reed en het noodlot sloeg toe, waarschijnlijk werd hij aangereden.... met een complexe breuk als gevolg. Zijn pootje was op 3 plaatsen volledig doormidden gebroken. We lieten hem zo snel mogelijk binnenkomen en brachten hem naar onze dierenarts. Na overleg met de orthopeed bleek een operatie door middel van een pin, onmogelijk. Er werd nog druk gebrainstormd over een externe fixatie van zijn pootje, maar uiteindelijk zou dit enige maanden kooirust betekenen en de kans van slagen was nihil. Dat wilden we hem niet aandoen. In overleg met de dierenarts kozen we voor amputatie van de gebroken poot. En zie hier, een dag na de operatie huppelt hij alweer vrolijk over de gang.
De snaptest gaf aan dat hij fiv positief is, dus de Western Blot test is inmiddels aangevraagd. De uitslag hiervan laat enige weken op zich wachten. Bollie is verder in topconditie en blaakt van gezondheid, dus geen kat overboord ;-)
Welkom lieve Bolliewollie, we gaan heel goed voor jou zorgen en op ook op 3 pootjes kun jij de wereld perfect aan


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg