Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bailey Kater 5 maanden


Hallo allemaal, ik ben Bailey een hele mooie jongen. Vroeger waren jullie mensen maar eng maar ondertussen ben ik daar een beetje anders over gaan denken want ja hoe dan ook jullie hebben heel veel lekker eten mmm dat lust ik wel hoor. Ik vind het gezellig om samen op de bank te zitten dan kijken we samen tv en dan kun jij mij lekker kriebelen. Want ik vind het nu wel fijn om geaaid te worden. Natuurlijk wel als ik er zin in hebt he haha. Ik vermaak me wel samen met mijn vriendjes een potje worstelen of balletjes in het rond meppen en dan heel hard rennen dat is leuk. Ik kan alles wel gebruiken om mee te spelen ook de speelgoedjes van een lief klein jongetje die leen ik wel eens vaker. Geen zorgen hoor breng het altijd netjes terug sttt soms verdwaald er wel eens wat Maja daar kan ik toch niets aan doen. Wie heeft er leuk speelgoed in huis en kan ik me uitleven een katten vriendje zou ik ook heel leuk vinden. Veel liefs van Bailey.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg