Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Targa Poes 1 jaar


Mooie kleine Targa,


Na vele maanden uitrusten is jouw moment gekomen om een eigen mandje te zoeken. Als pleegmama heb ik je langzaam zien veranderen van een heel bang en schuw katje naar een speels vogeltje. Bang en schrikkerig ben je nog steeds want je mist nog een hoop zelfvertrouwen.

Kon je maar in de spiegel kijken en zien wat ik zie. Een prachtig mooi en aandoenlijk katje die zo hard haar best doet een sociaal katje te zijn. Je hebt hier in huis 2 vriendinnen en daar ben je gek op dus een huisje met een zelfzekere en super sociaal lief vriendje zou voor jou helemaal heerlijk zijn. Je vriendinnen hier zijn wat dominant en dat vind je soms moeilijk omdat je zo graag bij ze wil rollen. Je laat je een beetje “het kaas van je brood eten”.

Een lief sociaal vriendje zal jouw zelfvertrouwen doen groeien. Je bent een ontzettende speelvogel. Van touwtjes, balletjes, papier tot karton alles is leuk. Alleen die mensenhanden...daar is nog werk aan. Met geduld, liefde en iets lekkers kom je steeds dichterbij en gaat je staartje voorzichtig de lucht in.

Langzaam ben je aan het veranderen in een mooie dame met een apart snoetje. Je bent zelfs een beetje rossig aan het worden tussen die mooie grijze vacht. Beeldschoon meisje met een klein hartje. Je verdient een heerlijk huisje het liefst met een vriendje. Kinderen vanaf 15 jaar zijn geen probleem. Je vraagt enkel tijd, tijd om te groeien vooral in je koppie.

Is er ergens zo’n huisje? Ik denk het wel. Ook voor jou is er iemand die zal vallen voor je speelsheid en schattige bekkie.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg