Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Manchu Kater 12 jaar


nog niet te reserveren, later meer infoTis me wat, kom je op 12-jarige leeftijd nog in het asiel terecht. Niet dat we onze baasjes dat kwalijk nemen, ze hebben letterlijk alles geprobeerd om een goed thuis voor ons te vinden. Door zware allergie van ons vrouwtje, die steeds maar erger werd, wilden ze voor ons samen een goed thuis vinden.

Er waren wat oplossingen, maar die bleken ook verre van ideaal te zijn. Bovendien werden we in asielen in de regio geweigerd omwille van onze leeftijd en omdat we toch wat timide zijn. Geen snelle doorplaatsertjes om het grofweg te benoemen. Ja, we zijn mooi en hadden best snel geplaatst kunnen worden. De aanvragen stroomden al binnen, voordat we goed en wel gesetteld waren.....
Maar nu komt het....na controle door onze dierenarts werd er bij Manchu een hartruis vastgesteld en Fiacha heeft melkklierkanker. De baarmoeder werd al verwijderd omdat deze er vreselijk uitzag, en over een paar weken zijn de melklijsten aan de beurt, hopelijk geen verdere uitzaaiingen... Absoluut geen kleinigheidje dus. Wat zijn wij blij dat we hen binnen hebben laten komen. Nu krijgen ze alle zorg en operaties die ze nodig hebben. Voorlopig blijven ze nog even bij ons, om alles goed op te volgen en hopelijk kunnen we te zijner tijd op zoek gaan naar een baasje die deze lieverds nog een mooie oude dag wil geven.
Voor nu gaan wij hen helemaal in de watjes leggen <3


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg