Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Cleo Poes 2 jaar


Lieve Cleo, ik zal nooit de eerste keer vergeten dat ik je zag. Je was volledig in de war, zo onzeker en erg onder de indruk van wat wat je net overkomen was; gevangen in een zwerfkattenkolonie, naar de dierenarts voor sterilisatie, waar je zwanger bleek en prematuur beviel van drie piepkleine kittentjes. Geen wonder dat er zoveel angst in je oogjes stond en zoveel stress in je lijfje zat. Door je wantrouwen en je sterke moedergevoel was het in het begin niet makkelijk om toenadering met je te zoeken. Maar tegelijkertijd merkten we dat je zo'n nood had aan troost en liefde, zeker toen een van je kindjes overleed. We gaven je alle tijd en affectie die je nodig had, en langzaam ontdooide je. Je genoot intens van knuffels, liep trots met je staartje in de lucht en sliep spinnend bij ons op bed. Je had je vertrouwen in mensen en jezelf herwonnen. En nu heb je je eigen huisje gevonden, als kers op de taart. Na de lange weg die we samen hebben afgelegd, was het even slikken om je te zien vertrekken. Maar je nieuwe baasjes zijn helemaal gek van je en gaan je verwennen als de koningin die je bent, dus ik ben er zeker van dat je een heel fijn leven tegemoet gaat. Meisje, ik zal je nooit vergeten en wens je heel veel geluk, je hebt het zo hard verdiend!


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg