Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dustie valt onder onze aids positieve katten. Dustie heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Dustie op afstand adopteren.

Dustie Kater 9 jaar


Mag ik ook even? Heel snel, ben zo klaar! 

Ik ben Dustie, een mooie rooie zoals ze hier zeggen. Daar krijg ik blosjes van op mijn wangen, nu gaan die niet meer weg. Staat me wel.
Ik ben een dappere jongen, heb heel wat moed en vertrouwen nodig gehad om over mijn angsten heen te stappen. Maar weet je.. het heeft me verder gebracht, ik beleef nu meer geluksmomenten dan ik ooit had kunnen dromen. Het voelt goed, het leven daagt mij uit en mijn rugzakje wordt steeds lichter.
Vroeger was ik de keukenkat. Lekker chillen onder de kastjes en wachten tot er weer een bak voer naar me toe werd geschoven. Ik begon er lui van te worden, en mijn buikje werd zichtbaar. Ik zat wat in gevecht met mijn eigen demonen, maar toen mijn buik in de weg begon te zitten, vond ik dat het tijd werd om wat aan mijn conditie te doen. Dus waagde ik me naar de junglekamer, waar ik al twijfelend naar de boom keek of ik daarin zou kunnen stuiteren. Neuh... beetje rustig opbouwen.  Dus besloot ik daar mijn ligplekjes uit te zoeken, alles op zijn tijd :-)
Mensen vertrouwen, was ook een dingetje waar ik behoorlijk aan heb gewerkt. Maar ik ben aan de brug begonnen, contact maken met de tweevoeters... Gaat lekker, ze mogen me al aaien! Jahaaa, dat was geen hangbruggetje, ik ben bezig aan de grootste brug van heel Europa! Ik zie potentie in jullie mensen, ik vind het leuk, om lekker gestreeld te worden.
Nu moet je niet al rennend en kirrend op me afkomen, want dan ben ik foetsie. Nee, gewoon kalm, lieve woordjes fluisteren en we hebben een band gesmeed.
Nog 1 dingetje.. ik ben aids-positief. Mijn buikje lacht ermee, genoeg reserves hiero! Ben van plan oud te worden, dus geen zorgen om mij.
Andere katjes ook prima, ben een makkelijke kerel. 
Nou, ik ga verder met de bouw van mijn brug, hopelijk mag jij er binnenkort overheen lopen, recht in mijn hartje <3
Wie adopteert mij?? Knipoogje Dustie, 8 jaar


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg