Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Gabriel valt onder onze aids positieve katten. Gabriel heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Gabriel op afstand adopteren.

Gabriel Kater 7 jaar


Goedendag,

Ik ben Gabriël, een echte heer. Ik doe graag mijn eigen ding.

Ik hou heel erg van knuffelen en op de bank hangen samen met mijn mensen.  Ik ben een rustige en lieve kater. Mijn mensen zeggen dat mij wat mankeert,  maar maak dat de kat wijs. Ik heb namelijk nergens last van. Van mij afbijten kan ik prima al wordt er gezegd dat ik nooit iemand pijn zal doen omdat ik geen tanden heb.

2x per dag krijg ik een prik, dat vind ik geen probleem die neem ik zonder gezeur. Altijd keurig eet ik mijn dieet voer, er gaat namelijk niks boven dat speciale diabetesvoer.

Ik zoek een eigen mandje of ja een gouden mandje noemen ze dat hier. Een plekje voor mij met of zonder een ander vriendje. Zolang het maar geen hond is en al hellemaal geen klein hondje, daar hou ik echt niet van.

Kinderen vind ik heel gezellig als ze maar knuffelen als ik dat wil.

Ben jij diegene die ik zoek want ik heb wel wat eisen en je moet wel kunnen bank hangen met mij. Kom dan snel maar eens langs en roep mijn naam,wedden dat ik kom knuffelen.

Pootje van Gabriël.


Kan met katten: Onbekend
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg