Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Delina Poes 7 jaar


Delina

That's me! Ik mag mezelf ook eens voorstellen. Niet zo handig in de drukste periode van het jaar, met al dat jonge grut zo aandoenlijk en koddig. Maar hey, ik was ooit ook een kleine baby en ik ben mijn schattigheid niet verloren!
Nu, ik ben geen knuffelbeestje, is niet zo mijn dingetje. Wat niet is, kan nog komen, maar momenteel vind ik het goed zoals het nu is. Ik maak vrienden, kattenvrienden, en vind het zalig om in hun nabijheid wat rond te paraderen.
Ik trek een beetje mijn eigen plan, een zelfstandige dame met een eigen visie.
Mijn hartje is van goud, mijn karaktertje zacht. Ik denk persoonlijk, wanneer ik geadopteerd word? Je nog eens verbaasd zult staan van mij! Wie weet  zoek ik meer toenadering, vertrouw ik jouw aanwezigheid in mijn comfortzone en zit er zelfs een aaitje bij. Ik zou wel de sprong willen wagen, een beetje eng wel, maar wie niet waagt niet wint.
Ik jaag me niet zo snel op, ben relaxt, en misschien vanwege mijn karaktertje, val ik niet zo snel op.
Ik zoek mijn chillplekjes uit, soms waag ik me een aan een wandeling door de gang, maar ik voel me opperbest in de strandkamer van Villa Vagebond.
Maar diep van binnen verlang ik enorm naar een plekje voor mezelf.... een plek waar ik voor altijd mezelf mag zijn met jou aan mijn zijde.
Knipoogje Delina


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg