Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jenny valt onder onze Speciale Zorg Katten. Jenny heeft een rood kruisje voor haar naam, omdat zij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Jenny op afstand adopteren.

Jenny Poes 2 jaar

>

Jenny, ons zorgen katje mag op zoek naar dat ene hele speciale plekje voor haar!

 

Er is lang over nagedacht of we haar opnieuw een heupoperatie zouden laten ondergaan, maar Jenny doet het momenteel zo goed dat we beslist hebben het niet te doen.

Jenny’s 1ste heupoperatie waarbij de volledige heupkop werd verwijderd, is geslaagd. De knie operatie waarbij geprobeerd werd haar knieschijf terug op de juiste plek te zetten echter niet.

Na rust en wat therapie oefeningen staat de knieschijf opnieuw helemaal fout. Maar ondanks alle pijntjes en kwaaltjes en daar nog een gekwetst oogje bovenop laat ons jong meisje haar kopje niet hangen.
Ze onderging de verplichte bench rust en de oefeningen die haar achterpootjes weer sterker moesten maken en…we mogen het gerust “een wonder” noemen want na zo’n 4.5 maand staat ons meisje weer terug op 4 pootjes!

De eerste maanden na de operaties sleepte ze haar achterkant mee, trok zich enkel op haar voorpootjes omhoog in de krabpaal maar toen we besloten om de pijnstilling die ze kreeg volledig stop te zetten ging het plots heel wat beter.
Ze deed meer haar best om recht op te staan, ging op haar eigen manier en wankele pootjes spelen met de andere poezels en stond op een dag opeens in de keuken voor de etensbakjes.
Jenny kreeg tot op die dag haar eten op haar vast plekje aan de krabpaal maar zij vond het blijkbaar tijd om gezellig samen met de andere poezen te eten. Vanaf toen ging het alleen maar beter.

Ons Jenny kon weer lopen en dat op 4 poten! 

Haar achterpootjes staan weliswaar niet mooi recht, zeg maar eerder gewoon krom en daar zitten die 2 stoute knieschijven voor iets tussen maar hey dat deert haar helemaal niet.

Jenny zal natuurlijk altijd een zorgenpoesje zijn en de kans is groot dat ze in de toekomst toch nog aan die 2de heup dient geopereerd te worden. Maar wanneer ? Binnen 2 jaar ? Of 5 ? Wie zal het zeggen….

Jenny geniet en is momenteel een blij poesje.

We gaan dan ook op zoek naar een heel speciaal plekje voor haar. Jenny buiten laten of de straat op sturen is NOT DONE ! Het is en blijft een katje met een beperking. We willen alleen het beste voor haar.

Een niet al té druk huisje voor haar lijkt het beste voor ons meisje. Uiteraard is een speelkameraadje heel erg welkom. Ze kan best genieten van wat spelen met een ander katje maar niet te druk of te veel want dan voelt ze zich ongemakkelijk en gaat ze zich terug trekken in haar mandje of krabpaal. En ook al zoekt ze niet meteen uit zich zelf je gezelschap op , Jenny geniet echt van knuffels. Wanneer je naar haar toegaat zal ze eerst heel even blazen, dat is een gekke gewoonte van haar, want Jenny doet je helemaal niets, ze laat zich zonder probleem oppakken en gaat kopjes geven en dan kan je gezellig met haar knuffelen.

Zo…ben jij nu dat baasje dat Jenny een rustig en veilig plekje kan bieden ? Rep je dan maar snel naar je computer en vul het adoptieformulier in en dan kan je misschien snel kennis komen maken met dit bijzondere meisje!

Jenny verdient het allerbeste ! XX


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg