Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Jana Poes 3 jaar


Jana geplaatst!

Ook in de kerstperiode gaan we gewoon door, we nemen meldingen aan, de diensten worden gedraaid, en op eerste kerstdag vond Jana een thuis! Enkele weken geleden kwam Jana nogal onverwacht binnen, een meneer stond met haar aan onze deur. Ze bleek in 2016 vanuit onze moederorganisatie geplaatst te zijn en in het contract stond dat ze terug moest naar ons als men niet meer voor haar kon zorgen, dus tja....
Meestal weten we het op voorhand als een katje terugkomt, maar uiteraard lieten we Jana niet meer terug gaan met meneer. Kom maar lieve Jana, je bent welkom bij ons. Jana bleek een heel timide, maar super zachtaardig katje te zijn. Lief voor ons en voor haar soortgenootjes. Ze heeft even tijd nodig om uit haar schulp te kruipen, maar we weten natuurlijk niet wat ze allemaal meegemaakt heeft.
Gelukkig was er al snel interesse in haar, zodat ze de kerstdagen bij haar nieuwe familie mocht doorbrengen. We zijn blij voor haar, dat ze zo snel weer een fijn thuis heeft gekregen. Het mooiste kerstcadeau voor Jana.
Het ga je goed, lieverd x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg